Ο αλησμόνητος κυρ-Αντώνης…

Μια ιδιαίτερη μορφή στα αθλητικά δρώμενα και πιο συγκεκριμένα στα ποδοσφαιρικά, ο συνδικαλιστής-ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα- και αθλητικός ρεπόρτερ, Αντώνης Καρδαμήλας, δεν είναι πια κοντά μας!
Πικραμένος βαθιά και χτυπημένος άσχημα από την μοίρα, καθώς πριν από μερικά χρόνια, είχε χάσει τον γιο του Γιώργο, σε νεαρή ηλικία, ο κυρ-Αντώνης, όπως όλοι τον αποκαλούσαμε, δεν άντεξε αυτή την απώλεια και χθες έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 74 ετών…
Με καταγωγή από την Βόρεια Εύβοια -Άγιος Ιστιαίας- ο Αντώνης Καρδαμήλας, ήρθε στην Χαλκίδα, όπου ασχολήθηκε με την οικοδομή -ελαιοχρωματιστής-, διετέλεσε για αρκετά χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων, ενώ παράλληλα ήταν στο ρεπορτάζ του ποδοσφαίρου, στα γήπεδα της Εύβοιας! Από την πρώτη μέρα της έκδοσής της, ήταν στο δυναμικό της κορυφαίας και μακροβιότερης, αθλητικής εφημερίδας ″ΕΥΒΟΙΑ ΣΠΟΡ″, του αείμνηστου Γιάννη Καπνίση… Εκεί για πάνω από μια 10ετία που εκδιδόταν η εφημερίδα, πέρα από τα ρεπορτάζ των αγώνων διατηρούσε και μια στήλη, ιδιαίτερη, με τον τίτλο ″το Μάτι της Μπάλας″, με ειδησούλες γενικού ενδιαφέροντος και που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών της εφημερίδας, αναζητούσε πρώτα το ″Μάτι της Μπάλας″ και στην συνέχεια τα άλλα θέματα!
Ο Αντώνης Καρδαμήλας, ήταν παντρεμένος και με την σύζυγό του Μαρία, απέκτησαν 2 παιδιά τον Γιώργο, που δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς, και την Ειρήνη
Η νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος έγινε την Κυριακή (11.00), στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου που ήταν και η Ενορία του, ενώ η κηδεία του στο Νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας!

Από όλους τους συντελεστές του ″Δυνατά & Αθλητικά″, ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ στην οικογένεια του αξέχαστου ΑΝΤΏΝΗ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ.