Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε ένα θέμα που συζητιέται τώρα τελευταία πάρα πολύ και θα ήθελα από πλευράς μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα..
Έρχεστε παρά πολλοί και με ρωτάτε γιατί δεν παίζω στην ομάδα του χωριού μου..
Στην ομάδα του χωριού μου έχω προσφέρει τα μέγιστα εδώ και 10 περίπου χρόνια τα οποία 4 τελευταία από αυτά ως αρχηγός και καταφέραμε παρά πολλά όπως και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια στο Β’ τοπικό ΑΗΤΤΗΤΟΙ με έναν απίστευτο άνθρωπο και προπονητή τον κ.Γεωργίου..
Στην συνέχεια με τον Κ.Κρόκο καταφέραμε σε δυο χρονιές να σωθούμε άνετα και με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο Α τοπικό με παιδιά από τον τόπο μας!
Με ρωτάτε συνέχεια γιατί είμαι εκτός γιατί δεν παίζω γιατί το ένα γιατί το άλλο..
 Θα ήθελα λοιπόν να σας ενημερώσω πως είναι αποκλειστικά δική μου αυτή η απόφαση και πως εγώ έκρινα να μην συνεχίσω στην ομάδα με τα δικά μου κριτήρια και πως ποτέ δεν με έδιωξε κανένας από την ομάδα του χωριού μου ούτε παράγοντας ούτε προπονητής ούτε παίκτης όπως ακούγεται και πως αντιθέτως είχα την στήριξη απ όλη την ομάδα και τους ευχαριστώ παρά πολύ για αυτό..
Στην ζωή έχω μάθει να πατάω γερά στα πόδια μου και πως ποτέ δεν φοβήθηκα για καμία απόφαση που πήρα και ούτε πρόκειται να φοβηθώ!!
Για εμένα αυτή την χρονική στιγμή έπραξα πως αυτό είναι το σωστό και με αυτό θα συνεχίσω!!
Εύχομαι στην ομάδα του χωριού μου να κατακτήσει το πρωτάθλημα γιατί πραγματικά το αξίζει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην Αμάρυνθο για αυτό το πρωτάθλημα!