Ο Αντ. Νικολάου με την φανέλα
του Ελλήσποντου!

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Ν. Αρτάκης, ο πολυτάλαντος επιθετικός Αντώνης Νικολάου, επέστρεψε στην ομάδα όπου αναδείχθηκε, τον Ελλήσποντο Ν. Λαμψάκου! 
Καθαρά επαγγελματικοί λόγοι, δεν επέτρεψαν στον ικανότατο επιθετικό να συνεχίσει με τα χρώματα του ΑΟΝΑ!
Έτσι αποφάσισε χωρίς πολύ σκέψη να φορέσει και πάλι την φανέλα την φανέλα του Ελλήσποντου, κάτι που φυσικά τον εξυπηρετεί και επαγγελματικά, καθώς δραστηριοποιείται στην Ν. Λάμψακο!

Αναμφισβήτητα για την ομάδα του Ελλήσποντου, είναι μια σπουδαία προσθήκη, καθώς ο Αντώνης Νικολάου, πέρα από τον εξαιρετικό χαρακτήρα, το ταλέντο και την συνέπεια, που τον διακρίνουν, επιστρέφει πολύ πιο έμπειρος και ταυτόχρονα, με επιτυχία που πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν ″γευθεί″ στην Εύβοια, δηλαδή να έχουν κατακτήσει Κύπελλο Εύβοιας και πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΕ!

Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Νικολάου έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά με τους ″ερυθροκίτρινους″ της Αρτάκης και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του ΑΟΝΑ, να κατακτήσει Κύπελλο & Πρωτάθλημα!
Πιο συγκεκριμένα ο Αντ. Νικολάου:

  • έπαιξε συνολικά 1433′ σε 26 αγώνες που συμμετείχε,
  • ήταν ο 4ος στην σειρά σκόρερ του ΑΟΝΑ με 7 γκολ, πετυχαίνοντας μάλιστα και το μοναδικό χατ-τρικ των νταμπλούχων, την 23η αγωνιστική, στην νίκη με 4-0 μέσα στην Καστέλλα!