Η Προποντίδα παίζοντας με περισσότερη δύναμη στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο έκαμψε την αντίσταση της ομάδας των Νέων Στύρων στο Πάρκο του Λαού με 2-0. Και τα δύο γκολ οι γηπεδούχοι τα πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που φάνηκε περισσότερο και η ανωτερότητα τους.
Πρωταγωνιστής της Προποντίδας και σκόρερ ο Γκόσι που στο 54′
ξέφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία, κάνοντας το 1-0!
Στο 71′ ο ίδιος παίκτης έκανε πολύ ωραία ενέργεια, γύρω από τον άξονα του και έστειλε με ωραίο σουτ για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα και 2-0.
Οι των Νέων Στύρων είχαν κι αυτοί με την σειρά τους τις φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων όμως ήταν ΄΄λίγοι΄΄ στην τελική προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα και άτυχοι καθώς στο 75”  το σουτ του Τζώρτζη τράνταξε με δύναμη
το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Συμπερασματικά δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων σε μια δύσκολη συγκυρία για αυτούς καθώς μετά τα πρόσφατα γεγονότα της περασμένης αγωνιστικής στα Φύλλα τρεις παίκτες τιμωρήθηκαν με προεξάρχοντα, τον αρνητικό πρωταγωνιστή Αλέξ. Συνοδάκη με την ποινή των 25 αγωνιστικών. Αυτή η νίκη όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε βάλσαμο στις πληγές της ΄΄Μπάρτσα΄΄, δίνοντας έτσι μια αισιόδοξη νότα για το μέλλον της στην κατηγορία.
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των Ντούρα, Πριόνα, Σιαπλαούρα.
Προποντίδα: Κουσκούτης, Σαμαράς, Δουρμούσογλου, Μωραίτης,Φρυγανάς, Αναγνώστου, Στούπας, Κηρύκος (46’Χρυσοστάλης), Γκόσι, Βελούσι (70’Πάλλης), Σιμιτζής.
Α.Ο .Νέων Στύρων: Παπαθεοδώρου, Μωυσιάδης, Αλιάζ (78’Παλυβός), Αλεξίου,Σταυρόπουλος, Τραχιώτης, Χαρίσης (46’Μπαλτάς), Κάρο, Κορδώνης, Μανώλης, Τζώρτζης.