Σύμφωνα με πληροφορίες και το ρεπορτάζ του Δυνατά & Αθλητικά ο ΑΟΝ.Αρτάκης έφτασε σε ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν σημαντικά τους ”ερυθροκίτρινους” να κατακτήσουν τους τρείς στόχους πρωτάθλημα – κύπελλο – άνοδος στην Γ’ εθνική.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης ανανέωσε την συνεργασία της με δύο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα την χρονιά που ολοκληρώθηκε ώστε ο ΑΟΝ.Αρτάκης να πετύχει τον στόχο της ανόδου και την επιστροφή στην Γ’ εθνική, πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Στασινόπουλο και τον Κώστα Τσούπρο.

Ο αρχηγός Δημήτρης Στασινόπουλος στην 4η χρονιά με τα ερυθροκίτρινα χρώματα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΟΝΑ να πρωταγωνιστήσει με τους στόχους να είναι υψηλοί. Ο Στάσι ένας πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής θα είναι  πραγματικά χρήσιμο εργαλείο στα πλάνα του προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Ο Κώστας Τσούπρος ο πύργος της άμυνας του ΑΟΝ. Αρτάκης ανανέωσε την συνεργασία του με τους ερυθροκίτρινους και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα φοράει την φανέλα της Αρτάκης στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η εμπειρία του και η ποιότητά του, έχουν αποδεχθεί πολύτιμες και σημαντικές, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν καταλυτικός καθώς βοήθησε σημαντικά σκοράροντας διψήφιο αριθμό γκολ στο πρωτάθλημα και σημείωσε άλλα 4 γκολ στα μπαράζ, ενώ αμυντικά ήταν απροσπέλαστος και να καθαρίζει κάθε επικίνδυνη κατάσταση.