Ο ΑΟΝ.Αρτάκης συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε μια χρονιά που έχει υψηλούς στόχους προχώρησε σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση ταράζοντας τα νερά με την απόκτηση του επιθετικού Σωτήρη Πίσπα στην γραμμή κρούσης.

Ο Σωτήρης Πίσπας αγωνίζεται στην κορυφή και στα πλάγια της επίθεσης και έχει κάνει μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα με εμπειρία και συμμετοχές από το επίπεδο Super League, Super League2 και Γ’ Εθνική. Έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες: Παναθηναϊκός, Βόλος, Επισκοπή, Ξάνθη, Πανιώνιος, Διαγοράς, Άρης Πετρούπολης και Παναιγιάλειος.

Ο ΑΟΝΑ ενισχύεται πολύ σημαντικά προσθέτοντας ποιότητα στην γραμμή κρούσης με την απόκτηση Πίσπα με τους ερυθροκίτρινους να δείχνουν και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στους ανταγωνιστές του ότι στόχος φέτος είναι η κορυφή η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Super League 2.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία μεταγραφής και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη ΠΙΣΠΑ ΣΩΤΗΡΗ .

Ο Σωτηρης Πισπας αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικος και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχια στις ομάδες των ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ , ΔΙΑΓΟΡΑ , ΞΑΝΘΗΣ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ .
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2024 – 2025.
Εκ του ΔΣ του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ