Ο ΑΟΝ.Αρτάκης ετοιμάζονταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής για τον 2ο όμιλο με την ΑΕ.Λευκίμης όμως η φονική κακοκαιρία ” Ντάνιελ ” που έπληξε την χώρα μας οδήγησε την ΕΠΟ στην αναβολή της 1ης πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για την ερχόμενη εβδομάδα. Έτσι ο ΑΟΝ.Αρτάκης για να μην ανενεργός για περίπου 2 εβδομάδες χωρίς κάποιο παιχνίδι έκλεισε φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ελλοπιακό από την Βοιωτία για την προσεχή Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Ο ΑΟΝ.Αρτάκης θα τεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον Ελλοπιακό μετά από 3,5 μήνες και πάλι είχαν τεθεί αντιμέτωποι στα μπαράζ ανόδου για την άνοδο στην Γ’ εθνική με τους ερυθροκίτρινους να κερδίζουν με 3-2 για την 4η αγωνιστική και ουσιαστικά να επιστρέφουν και πάλι στην Γ’ εθνική. Στην ομάδα του Ελλοπιακού αγωνίζεται και ο μέχρι πρότινος επιθετικός του ΑΟΝ.Αρτάκης Λεωνίδας Μεγάλος. Ο ικανότατος στράικερ φόρεσε για 3 χρόνια την ερυθροκίτρινη φανέλα πετυχαίνοντας πολλά γκολ.

Το φιλικό του ΑΟΝ.Αρτάκης με αντίπαλο τον Ελλοπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 17.00 στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης ” Νίκος Κίλιμπας ” .