Οι νεαροί φίλαθλοι του ΑΟΝ.Αρτάκης αποτελούμενα νεαρά παιδιά της περιοχής δημιούργησαν την Θύρα 1 η όποια εγκαινιάστηκε στην φιέστα πρωταθλήματος με τον Ελλήσποντο και συνεχίστηκε στους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική με τους νεαρούς φιλάθλους να δίνουν ένα πολύ ωραίο στίγμα στην εξέδρα με την ωραία και όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν πριν τα παιχνίδια και τις φωνές και τα συνθήματα τους να δίνουν ώθηση στην ομάδα να επιτύχει τον στόχο της.

Οι νεαροί φίλαθλοι του ΑΟΝΑ και με την δημιουργώμενη Θύρα1 στην περιοχή της Νέας Αρτάκης δημιούργησαν 2 πολύ όμορφα γκράφιτι δείχνοντας την αγάπη τους και την υποστήριξη της αγαπημένη τους ομάδα. Με την ομάδα του ΑΟΝ.Αρτάκης μέσα από τις επιτυχίες του και τα τροπαία του να έχει κάνει περήφανη την Αρτάκη και την ευρύτερη περιοχή. Οι νέοι φίλαθλοι του ΑΟΝΑ αποτελούμενα από τα παιδιά της περιοχής και της ευρύτερης περιοχής δημιουργώντας την Θύρα1 που έχουν δίψα και όρεξη το όνομα της Αρτάκης να ακουστεί παντού και σε όλα τα σημεία της Ελλάδας. Σε όλη αυτή την προσπάθεια η κοινωνία και ο κόσμος της Αρτάκης είναι δίπλα τους και δείχνουν έμπραχτα την στήριξη τους ανεξαρτήτως ηλικίας μικροί , μεγάλοι είναι όλοι δίπλα στην νεοσύστατη Θύρα1 που δημιουργήθηκε από τα παιδιά της περιοχής. Μια θύρα1 που στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αναμένεται έναν πολύ όμορφο και τόνο στην εξέδρα στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τους ο ΑΟΝ.Αρτάκης να πραγματοποιήσει και να υλοποιήσει τους στόχους του.

Το μήνυμα των νεαρών φιλάθλων του ΑΟΝ.Αρτάκης για την Θύρα1:

 

Σιγά σιγά φτιάχνεται η ΘΥΡΑ 1 , την οποία αποτελείται από παιδιά της περιοχής μας , και όχι μόνο ! ‘

Αποτελείται από νέα παιδιά , με μεγάλη δίψα και όρεξη να φανεί το όνομα της ΑΡΤΑΚΗΣ μας .. σιγά σιγά μεγαλώνουμε με κόσμο , μικρούς και μεγάλους !

Τα καλύτερα έρχονται ! Ευχαριστούμε τους πάντες για την στήριξη! ΜΟΝΟ ΑΡΤΑΚΗ…!