Μετά από 3 επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας μεταξύ του ΑΟΝ.Αρτάκης και του Λεωνίδα Μεγάλου δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους και οι δύο πλευρές την νέα χρονιά θα επιλέξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Ο Λεωνίδας Μεγάλος ήρθε το καλοκαίρι του 2020 στην ομάδα της Νέας Αρτάκης όντας του τότε προπονητή της ομάδας Μίλτου Γκόφα να ηγηθεί στην ερυθροκίτρινη επίθεση στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τα κατάφερε στο έπακρο.

Ο Λεωνίδας Μεγάλος έμεινε 3 χρόνια στην ομάδα του ΑΟΝ.Αρτάκης συνδέθηκε άρρηκτα με την ομάδα και τον οργανισμό που λέγεται ΑΟΝΑ αλλά πάνω από όλα έγινε κομμάτι της κοινωνίας της Νέας Αρτάκης με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αναπτύσσει μια αληθινή σχέση φιλίας με τον κόσμο από εκεί που είχε έρθει στην αρχή ως άγνωστος Λεωνίδας Μεγάλος στην συνέχεια έγινε ο δικός τους Λεωνίδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η επιλογή του προέδρου Γιάννη Βαγιάννη προς τον Λεωνίδα Μεγάλο να ηγηθεί στην ερυθροκίτρινη επίθεση τα τελευταία 3 χρόνια τον δικαίωσε πλήρως. Ο Λεωνίδας Μεγάλος συνολικά σκόραρε πάνω από 60 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ήρθε ως φορ που θα κάνει την διαφορά και την έκανε.

Τα 3 χρόνια ΑΟΝ.Αρτάκης και Λεωνίδα Μεγάλου τα είχαν φανταστικές στιγμές, δύσκολες και μεγάλη προσωπικότητα όταν μετά τον υποβιβασμό από την Γ’ εθνική στο τοπικό έμεινε στην ομάδα για να την ανεβάσει και το έκανε. Ο Λεωνίδας Μεγάλος όλα αυτά τα χρόνια επιτέλεσε την επιτομή της ανταγωνιστικότητας και του πολεμιστή μέσα στον αγωνιστικό χώρο καταθέτοντας ότι είχε στο χορτάρι για την ομάδα.

Ο Λεωνίδας Μεγάλος στα 3 του χρόνια με την ερυθροκίτρινη φανέλα ήτανε ένας all around επιθετικός μπορούσε να βάλει γκολ με οποιονδήποτε τρόπο από κεφαλιά μέχρι πέναλτι αλλά πανένκα, από σουτ μέσα στην περιοχή, σε μια κούρσα μισού γηπέδου και να σκοράρει. Από επιθετικός περιοχής και κουτιού μεταβλήθηκε σε έναν ακραίο επιθετικό που κάνει την διαφορά και σκοράρει. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε σε όλα τα παιχνίδια δεν αγωνίστηκε ποτέ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε σε όλα ως ακραίος αλλά ήταν εκεί την κατάλληλη στιγμή να κάνει την διαφορά και να σκοράρει.

Μπορεί να χωρίζουν οι δρόμοι ΑΟΝ.Αρτάκης και Λεωνίδα Μεγάλου κατά την φετινή χρονιά το βέβαιο είναι ότι θα ξανά συναντηθούν σύντομα δεν λένε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

Διότι στο τέλος αυτής της ποδοσφαιρικής διαδρομής η επιλογή και των δύο πλευρών να συνεργαστούν δικαιώνει πλήρως η μεν Αρτάκη στο πρόσωπο του Λεωνίδα Μεγάλου βρήκε τον επιθετικό ηγέτη που να ηγηθεί και να κάνει την διαφορά στην ερθυροκίτρινη επίθεση.

Ο δε Λεωνίδας Μεγάλος δικαιώθηκε πλήρως για την επιλογή του πριν από 3 χρόνια να επιλέξει την ομάδα της Αρτάκης και όχι κάποια άλλη ομάδα δικαιώνοντας όλους ότι πρόκειται για επιθετικό που κάνει την διαφορά ο Λεωνίδας Μεγάλος 3 χρόνια το έκανε πράξη. Αποχωρεί έχοντας συμβάλει και αυτός τα μέγιστα ώστε ο ΑΟΝ.Αρτάκης να μείνει ως μια από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ενα ξεχωριστό και μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον Λεωνιδα Μεγάλο για την αγαπη του προς την ομαδα και την πολη μας απο τον Πρόεδρο την διοίκηση τους συμπαίκτες τους φίλους και φιλαθλους της Αρτακης .

Ηταν τιμή και χαρα μας Λεωνιδα. που συνεργαστήκαμε τα τελευταια 3 χρόνια η αγωνιστικότητα σου το πάθος σου τα γκολ σου η προσωπικότητα σου θα μείνουν για πάντα στις καρδιές ολων μας .

Αξέχαστες υπέροχες φανταστικές στιγμές στα ευκολα αλλα και στα δύσκολα πάντα δυνατός .

Πρωτιές παντού ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΚΥΠΕΛΛΟ , ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ .

Λεω … ΑΟΝΑ για πάντα μαζί !!! Εις το επανιδείν !!!