Με 6-0 επιβλήθηκε η Αρτάκη σε φιλικό προετοιμασίας  στο Στάδιο “Νίκος Κίλιμπας” των Λουκισίων.

Η ομάδα του Γιάννη Καρβέλη έδειξε υψηλό βαθμό ετοιμότητας έν όψιν Κυπέλλου Ελλάδας  πρωτίστως και μετά για τις διοργανώσεις εντός της Ευβοίας πρωτάθλημα, κύπελλο, και super CUP.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και στα δύο ημίχρονο με κύριο χαρακτηριστικό την καλή φυσική κατάσταση, κυκλοφορία μπάλας, που δεν χάλασε ποτέ όσες αλλαγές και αν έκανε ο προπονητής τους δείγμα της ποιότητας και του βάθους που έχουν στο έμψυχο δυναμικό σαν ομάδα.

Τα Λουκίσια του Νικου Ευσταθίου με την σειρά τους έχασαν λόγω τραυματισμού τον τερματοφύλακα Μπάμπη Βασιλείου έδειξαν ότι χρειάζονται δουλειά και ενίσχυση στο ρόστερ τους γι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ.

Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους πουσκόραραν οι Ταυταρίδης, Γκιόκας, Χατζηστάμου, και στο β’ ημίχρονο οι Χαλιώτης, Τόρα, και Λούκας.

Το αγώνα σφύριξε ο Βασίλης Βελέντζας με συνεργάτες τους Κώστα Δάλλα και Γιάννη Μπούρικα.

Αρτάκη(Γ.Καρβέλης): Ανδρούτσος, Βρέττο, Σεινταράσι, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Κουτρόπουλος, Χατζηστάμου, Ντελέκος, Γκιοκας, Ταυταρίδης, Λάζρι.

Αγωνίσθηκαν και οι Ντουμάνης, Ζαχαρόπουλος, Σιαράπης, Χαλιώτης, Τόρα, Λούκας, Σακκάς, Καρλατήρας.

Λουκίσια(Ν.Ευσταθίου): Βασιλείου, Λέκκας, Δέδες, Ζιζόλι, Προβής, Χιούσκα, Τζάβρας, Φρούσσης, Κωνσταντάγκας, Μανής, Βελλής,

Αγωνίσθηκαν και οι Σουλιωτάκης, Δούκας, Μπουλουκος, Τζέμος, Καπουρίτης, Κωνσταντόπουλος.