Ο ΑΟΝ.Αρτάκης προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρέντζα ενός ποδοσφαιριστή με ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σε μια μεταγραφή από το πάνω ράφι δείχνοντας ξεκάθαρα τον στόχο που δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο Βασίλης Ρέντζας είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία από την Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος με τις ομάδες των Λάρισα, Πανιώνιος και Εργοτέλης, ενώ στην Σουπερ Λιγκ2 έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των Χανιά και Καλλιθέα. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αριθμεί συνολικά 213 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες με 15.285 λεπτά συμμετοχής. Έχει καταγράψει 97 συμμετοχές στην SuperLeague, 48 στην SuperLeague2 ,33 στην Football league 28 στο κύπελλο Ελλάδας και 7 συμμετοχές στα πλέι άουτ της Σουπερ Λιγκ1.

Πιο αναλυτικά έχει καταγράψει 71 συμμετοχές με την Λάρισα, 61 με τον Εργοτέλη, 41 με την Καλλιθέα, 28 με τον Πανιώνιο και 12 με τα Χανιά. Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεταγραφική βόμβα με τον ποδοσφαιριστή από την Super League όπως είναι ο Βασίλης Ρέντζας με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Βαγιάννη και τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη να δείχνουν ξεκάθαρα ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή.

Επίσης δε είναι μια μεταγραφική προσθήκη που αλλάζει τις ισορροπίες στον όμιλο όσον αφορά τους διεκδικητές του τίτλου και φέρνει με τον ΑΟΝ.Αρτάκης να ισχυροποιείται ακόμα πιο πολύ έναντι των αντιπάλων του και να δείχνει πλέον με τον ξεκάθαρο τρόπο ότι η διαφορά των 7 βαθμών μπορεί να καλυφτεί μιας και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα όσον αφορά ποιος να το κατακτήσει.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή και έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστη Ρεντζα Βασιλη .
Ο πολύπειρος 31χρονος αμυντικος/μέσος διαθέτει πλούσιο βιογραφικο και παραστάσεις στη Α’ Εθνικη, SL1 , Β’ Εθνικη , SL2 , έχοντας γεμάτες χρονιές και περισσότερες από 150 συμμετοχές στην Α’ Εθνικη και SL1 με τις ομαδες των ΕΡΓΟΤΕΛΗ , ΑΕΛ FC , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , ΑΟ ΧΑΝΙΑ , ATHENS ΚΑΛΛΙΘΕΑ .
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 – 2024 .