Ο ΑΟΝ.Αρτάκης συνεχίζει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με τους ερυθροκίτρινους να προβαίνουν στην 10η τους μεταγραφή καθώς απέκτησαν τον μεσοεπιθετικό Νίκο Σπηλιώτη.

Ο Νίκος Σπηλιώτης κατάγεται από την Εύβοια και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Ατρόμητου Σχηματαρίου αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της ομάδας κάνοντας εκεί τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην καριέρα του για να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και έν συνεχεία μια τετραετία στην ΑΕΚ αγωνιζόμενος με τις ομάδες Κ17 και Κ20.

Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του ΑΟ.Υπάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στο οποίο η βοιωτική ομάδα πρωταγωνιστούσε τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Σπηλιώτης έρχεται για να προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΑΟΝ.Αρτάκης καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του και το ένας εναντίον ενός επίσης συνεισφέρει δημιουργικά για την ομάδα αλλά σκοράρει κιόλας. Η κίνηση του Σπηλιώτη είναι άλλη μία ουσιαστική και ποιοτική κίνηση για την ομάδα της Αρτάκης ώστε να υλοποιήσει τους υψηλούς και πρωταγωνιστικούς στόχους που υπάρχουν στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο καθώς μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ εθνική και η άνοδος στην Β’ εθνική.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟΝ.Αρτάκης για την μεταγραφή του Νίκου Σπηλιώτη:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του και μεταγραφής με τον ποδοσφαιριστή Σπηλιωτη Νίκο .
Ο Νικος Σπηλιωτης αγωνιζεται ως μεσο/επιθετικος κατάγεται από την Εύβοια και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ατρομήτου Σχηματαρίου.
Στη συνέχεια έπαιξε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, απ’ όπου μετακόμισε στην ΑΕΚ αγωνιζόμενος τα 4 τελευταία χρόνια στις ομάδες της Κ17 και της Κ20.
Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία και πρωταγωνιστούσε στην ομαδα του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ στην Γ’ Εθνικη .
Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομαδα μας την φετινή Ποδοσφαιρική Χρόνια 2023 – 2024