Ο Γιώργος Ιορδανίδης ο έμπειρος μέσοεπιθετικος μέχρι πρότινος του ΑΟΝ.Αρτάκης αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της σύλλογο της Εύβοιας μετά από τον έναν χρόνο παρουσίας του με τούς ερυθροκίτρινους αποχώρησε και συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αναγέννηση Άρτας.

Ο Ιορδανίδης στον ΑΟΝΑ εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι αποτελώντας την πρώτη ηχηρή μεταγραφική κίνηση για την ομάδα και προσωπική επιλογή του τέως προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μαγκαφίνη προκειμένου να δώσει ποιότητα στην μέσοεπιθετικη γραμμή της ομάδας.

Ο έμπειρος μέσοεπιθετικος ήταν από τους πιο κομβικούς και καθαροστικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΑΟΝΑ όπου έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στην Super League2, ενώ μαζί του κατέκτησε το κυπέλλο Εύβοιας.

Έτσι ο ΑΟΝ.Αρτάκης μετράει την πρώτη του αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μπορεί να αποχώρησε ο Ιορδανίδης από τον σύλλογο όμως ο ΑΟΝΑ έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε δύο μεταγραφές των  Καλλέργη και Διονυσσόοπουλου και στην ανανέωση της συνεργασίας με 4 ποδοσφαιριστές που αποτελούν εδώ και χρόνια την βάση της ομάδας.