Ο ΑΟΝ.Αρτάκης με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλει να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αρτάκης και όλης της Εύβοιας και την Νέα Αρτάκη που κατέκλισε το γήπεδο δείχνοντας την στήριξη στην ομάδα του ΑΟΝ.Αρτάκης και με την φωνή τους ενίσχυσαν από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό την ομάδα προκειμένου να πάρει την μεγάλη νίκη.
ΑΡΤΑΚΗ – ΣΒΟΡΩΝΟΣ !!! 

Δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε την χαρα μας τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας για τον απίστευτο κόσμο φίλους και φιλάθλους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν σήμερα στο γηπεδο μας !! 
Με μπροστάρηδες όπως πάντα τα παιδιά της ΑΟΝΑ Gate1 ακούραστοι με πάθος και αγαπη τα παιδιά δώσανε τον παλμό και την αμέριστη αγαπη τους και σήμερα , με τους απίστευτους φίλους και φίλαθλους απο την περιοχή μας και ολη την Ευβοια στην εξεδρα στα σκαλοπάτια στα τσιμέντα στα κάγκελα στριμωγμένοι να φωνάζουν και να ενισχύουν την προσπάθεια μας !!!! ήταν παντου άξιοι συγχαρητηρίων για την υποδειγματική συμπεριφορά τους κατα την διάρκεια του αγωνα μας έκαναν υπερήφανους !!!
το ευχαριστω ειναι λίγο ΕΙΣΤΕ η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !!
ΑΟΝΑ γερά για τις επόμενες νικες μας με τέτοιο κόσμο και στήριξη δεν χάνουμε πουθενά !!!
Εκ του ΑΟΝΑ 
Οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές και η Διοικηση .