Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του 2ου ομίλου στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης ” Νίκος Κίλιμπας ” αναμετρήθηκαν ο ΑΟΝ.Αρτάκης και ο Αστέρας Πετρίτη με τους ερυθροκίτρινους να επικρατούν με 2-0 και να συνεχίζουν να παραμένουν σε τροχιά κορυφής.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο ΑΟΝ.Αρτάκης επικράτησε δίκαια μιας και κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης σε ένα πολύ άνετο και ευρύ 2-0 και το σκορ να φαντάζει φτωχό για την εμφάνιση της ομάδας. Με τον επιθετικό Γιώργο Παυλίδη να είναι κυριολεκτικά καυτός όπου σημείωσε 2 τέρματα πιστοποιώντας ότι ένας σκόρερ ολκής ενώ σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Κώστας Σαλπιγγίδης όπου με τον αλτρουιστικό του οίστρο βοήθησε σημαντικά την ομάδα στο επιθετικό παιχνίδι δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Σε μία αναμέτρηση όπου ο ΑΟΝ.Αρτάκης από την αρχή του παιχνιδιού πήρε τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή μπάλας περιόρισε τον Αστέρα Πετριτή σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, οι ερυθροκίτρινοι μετέφεραν το παιχνίδι σε όλες τις πλευρές μέχρι να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα πότε από δεξιά, αριστερά και στον άξονα.

Προειδοποίησαν αρκετές φορές τελικά λίγο μετά το 30′ η κυριαρχία τους καρποφόρησε και άνοιξαν το σκορ με τον Παυλίδη και λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου πάλι με δράστη τον ίδιο ό οποίος με ένα σεντερφορίσιο γκολ έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης για την ομάδα του. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε απόλυτα δίκαια στο 2-0 για τον ΑΟΝ.Αρτάκης όπου ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στον αντίποδα ο Αστέρας Πετρίτη προσπάθησε αλλά χωρίς αποτέλεσμα μιας και οι υποψίες τελικών δεν ανησύχησαν τον Μουζάκη που προσπάθησαν να το πάνε μέσω των δυνατών μονομαχιών να σταματήσουν το επιθετικό παιχνίδι του ΑΟΝ.Αρτάκης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με τον ΑΟΝ.Αρτάκης να μπαίνει δυνατά και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες προς τα καρέ του τερματοφύλακα Τζαφέστα που με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 ο Αστέρας Πετρίτη οργανωμένα δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του τερματοφύλακα της Αρτάκης Μουζάκη που όσες φορές μπόρεσε να το κάνει το έκανε μέσω κάποιων βαθιών μπαλιών η κάποιων λανθασμένων πασών του ΑΟΝΑ. Ο ΑΟΝ.Αρτάκης έπαιξε ένα πολύ ωραίο και όμορφο ποδόσφαιρο πολύ συνδυαστικό με αρκετούς συνδυασμούς είναι δε χαρακτηριστικό ότι και οι 10 ποδοσφαιριστές της Αρτάκης με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Μουζάκη πάτησαν με αξιώσεις και καλές προϋποθέσεις την αντίπαλη περιοχή και θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει μάλιστα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κελεκίδη βρήκε τον ΑΟΝ.Αρτάκης να παίρνει μια πολύ δίκαιη και άνετη νίκη μιας και ήταν κυρίαρχος έναντι του αντιπάλου όπως ο Αστέρας Πετριτή που ήρθε στην Νέα Αρτάκη με στόχο και σκοπό να μπορέσει να πάει το παιχνίδι στην δύναμη απορροφώντας την πίεση να αντέξει αν θα μπορούσε να πάρει έναν βαθμό που θα του φανιόταν χρήσιμος στην μάχη της παραμονής.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Στο 68′ πολύ ωραίος συνδυασμός από δεξιά και προς τον άξονα απίθανη συνεργασία από τον Σπηλίωτη προς τον Σαλπιγγίδη που με ένα τακουνάκι θα βγάλει τον Παπαδάκη σε θέση βολής που θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με τον Τζαφέστα να μπλοκάρει την μπάλα.

      ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

31′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Στασινόπουλος από αριστερά στην μεσαία γραμμή την πάσα για τον Σαλπιγγίδη που θα φύγει ταχύτατα προς την αντίπαλη περιοχή και από αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει την σέντρα και ο Παυλίδης θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και θα ανοίξει το σκορ.

39′ 2-0 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Παπαδάκης από δεξιά θα κάνει πολύ ωραία ενέργεια θα γυρίσει και την μπάλα μέσα στην περιοχή οι αμυνόμενοι θα διώξουν προσωρινά η μπάλα θα φτάσει στην μεγάλη περιοχή στον Παυλίδη που με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για το 2-0.

        ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

2′ Σουτ του Σαλπιγγίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει και θα απομακρυνθεί.

18′ Σέντρα του Σπηλιώτη από αριστερά η κεφαλιά του Παυλίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

25′ Ο Γαρδικιώτης έξω από την περιοχή θα εκτελέσει ένα φάουλ με την μπάλα να περνάει άουτ.

49′ Πολύ ωραίος συνδυασμός έξω από την μεγάλη περιοχή από Παπαδάκη και Παυλίδη θα γίνει και η πάσα στον Χατζηστάμου το σουτ που θα κάνει έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

51′ Ο Παπαδάκης έφυγε ταχύτατα προς την αντίπαλη περιοχή θα βρεθεί απέναντι από τον Τζαφέστα θα κάνει και το σουτ όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε την μπάλα.

60′ Ο Λάμπρου θα κάνει την πάσα για τον Σαλπιγγίδη το σουτ που έκανε η μπάλα πέρασε άουτ.

63′ Φάση διαρκείας για τον ΑΟΝΑ στα καρέ του Αστέρα Πετριτή σουτ του Σπηλιώτη έξω από την περιοχή ο Τζαφέστας έδιωξε εντυπωσιακά προσωρινά την μπάλα, στην επαναφορά της φάσης σουτ βολίδα από τον Λάμπρου η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

68′ Πολύ ωραίος συνδυασμός από δεξιά και προς τον άξονα απίθανη συνεργασία από τον Σπηλίωτη προς τον Σαλπιγγίδη που με ένα τακουνάκι θα βγάλει τον Παπαδάκη σε θέση βολής που θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με τον Τζαφέστα να μπλοκάρει την μπάλα.

70′ Σουτ του Λέση μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ.

93′ Απίθανη αντεπίθεση για τον ΑΟΝΑ ο Λάμπρου θα κάνει την μπαλιά για τον Σαλπιγγίδη που θα γυρίσει την μπάλα αριστερά μέσα στην περιοχή στον Παπαδάκη που θα πασάρει στην μικρή περιοχή προς τον Ζαχαράκη που θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κελεκίδης του συνδέσμου Αθηνών και βοηθοί οι Δημήτρης Κατελανάκης και Κυριάκος Πάσκος όλοι του συνδέσμου Αθηνών.

ΑΟΝ.Αρτάκης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Χατζηστάμου(91′ Παπαδημήτριου), Στασινόπουλος, Τσούπρος(87′ Μπιμπισίδης), Λάμπρου, Γερογιάννης, Παπαδάκης, Σαλπιγγίδης, Παυλίδης(78′ Ταυταρίδης), Ιορδανίδης(87′ Ζαχαράκης), Σπηλιώτης(78′ Μεταξάς).

Αστέρας Πετριτή(Γιάννης Σφακιανάκης): Τζαφέστας, Γκασίδης, Μεντής(55′ Τσιάβος), Γκουγκοβίτης, Πούλλος, Κρητικός, Στεργίου(65′ Γκοίκοβιτς), Γαρδικιώτης, Γεωργακόπουλος(79′ Σούκερας), Λούβρος(79′ Γεωργοπάλης), Κοιλιάρας(65′ Λέσης).