Ο ΑΟ.Αμαρυνθιακός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς με την ομάδα της Βάθειας να προχωράει σε μία ακόμα ανανέωση της συνεργασίας με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από το περσινό ρόστερ τον Αντώνη Κοτρογιάννη.

Ο Αντώνης Κοτρογιάννης την περσινή χρονιά αποδείχτηκε πολύ σημαντικός, πολύτιμος και καθοριστικός  για την ομάδα της Αμαρύνθου που κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και φτάνοντας εώς τον τελικό κυπέλλου Ευβοίας. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημειώνοντας 15 τέρματα σε 2.260 λεπτά συμμετοχής που αγωνίστηκε.

Την νέα χρονιά που έρχεται αναμένεται και πάλι ο Κοτρογιάννης να αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς ποδοσφαιριστές της Αμαρύνθου προκειμένου να φτάσει στην υλοποίηση του στόχου της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 με τον ποδοσφαιριστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗ.
 Ο ΑΝΤΏΝΗΣ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.
 Στη περσινή περίοδο αγωνίστηκε σε 33 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 15 τέρμα, έχοντας 2260 λεπτά συμμετοχής .
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά ΑΝΤΏΝΗ, με υγειά και επιτυχίες!