Ο Δημήτρης Ζουλιώτης μετά από μια πλούσια και σπουδαία καριέρα που έκανε ως ποδοσφαιριστής αποφάσισε να βάλει τέλος σε αυτή κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Την νέα χρόνια που έρχεται θα βρίσκεται από διαφορετική θέση στο ποδόσφαιρο και μιας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα του Αμαρυνθιακού μια ομάδα που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής την χρονιά που ολοκληρώθηκε βοηθώντας την να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Η εμπειρία του και οι γνώσεις του θα βοηθήσουν σημαντικά τον Αμαρυνθιακό που την νέα χρονιά που έρχεται θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Δημήτρη Ζουλιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει ,για την ακρίβεια έχει ήδη αναλάβει,τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας .
Ο Δημήτρης, που υπήρξε παίκτης της ομάδας μας, συνεχίζει σε ένα νέο ρόλο, φέρνοντας μαζί του την πολύτιμη εμπειρία και τις γνώσεις του από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο.
Ως παίκτης, ο Δημήτρης έδειξε αφοσίωση και πάθος για το παιχνίδι, συμβάλλοντας σημαντικά στη κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου .
Είμαστε βέβαιοι ότι, ως Τεχνικός Διευθυντής, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει νέους στόχους και να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη για την προσφορά του ως παίκτη και τον καλωσορίζουμε θερμά στο νέο του ρόλο. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε για τις νέες προκλήσεις και επιτυχίες που θα έρθουν.