Ο ΑΟ.Αμαρυνθιακός με τον Δημήτρη Βαλκάνο συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό προχωρώντας σε 3 ακόμα μεταγραφές ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Αμαρύνθου ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση των Ανέστη Τάκο και Ανδρέα Μήτρου ενώ απέκτησε και τον νεαρό Χριστόφορο Τσούμαρη.

Οι προσθήκες των Τάκο και Μήτρου έρχονται να ισχυροποιήσουν ακόμα πιο πολύ το ρόστερ του Αμαρυνθιακού προκειμένου η ομάδα της Βάθειας να επιτύχει τον πολύ μεγάλο στόχο της που είναι η κατάκτηση του τίτλου της Α’ Ε.Π.Σ.Ε και η άνοδος στην Γ΄εθνική από τα μπαράζ ανόδου.

Ο Ανέστη Τάκο αγωνίζεται ως αμυντικός και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Σκερντεμπέου Κ17- Κ19, Πόγραδετς, Μπιλίστ Σπόρτ και Ταμυναικό.

Ο Ανδρέας Μήτρου αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Καστέλλα, Ταμυναικός (Γ’ εθνική), Ηρακλής Ψαχνών (Γ΄εθνική), Μακρυκάπα.

Ο Αμαρυνθιακός πέραν τις δύο κινήσεις των έμπειρων ποδοσφαιριστών Τάκο και Μήτρου προχώρησε και σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση με παρόν και μέλλον αφού απέκτησε τον ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Τσούμαρη την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Ελλήσποντου σκοράροντας 8 γκολ και όντας πολύ καθοριστικός προκειμένου η ομάδα της Νέας Λαμψάκου να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Το μέλλον είναι εδώ .

Ο ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΤΣΟΥΜΑΡΗ ,μια στοχευμένη επιλογή ενός νέου και ιδιαίτερα ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της περιοχής μας ,δίνοντας το στίγμα των επιλογών της επόμενης μέρας για την ομάδα μας.

Με καταγωγή από τη γειτονική Γυμνού ο ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟΣ γεννημένος το 2007 !!! αγωνίζεται στη επιθετική γραμμή.
Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΟΥ το 2013 για να συνεχίσει στον ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ το 2017 και να ενταχθεί στα τμήματα υποδομών του ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΕΡΈΤΡΙΑΣ το 2019.

Τη περσινή περίοδο, μόλις 15 χρονών,έχει την πρώτη παρουσία στην Α’ Ευβοίας με την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και στη συνέχεια με τον ΕΛΛΉΣΠΟΝΤΟ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ στον οποίο καθιερώνεται έχοντας εξαιρετική παρουσία ,σημειώνοντας 8 γκολ και έχοντας 1353 λεπτά συμμετοχής.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ήταν ο σκόρερ και των δύο τέρματων του ΕΛΛΗΣΠΌΝΤΟΥ στο μεταξύ μας παιχνίδι για τη 26η αγωνιστική.

Στη μέχρι τώρα πορεία του έχει συνεχή παρουσία στις μεικτές ΕΎΒΟΙΑΣ.

Χριστόφορε σε καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και σου ευχόμαστε μια ονειρεμένη χρονιά .

Το μέλλον σου ανήκει!!!