Σημαντική η είδηση που μας ήρθε από το Αυλωνάρι και συγκεκριμένα από τον ΑΟ Αυλωναρίου, την μακροβιότερη ομάδα στην Α’ ΕΠΣΕ (15 συνεχόμενες χρονιές)!

Δύο ποδοσφαιριστές με τεράστια καριέρα, σε Εθνικές αλλά και τοπικές κατηγορίες, θα είναι και αυτή την αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ των ″κιτρινόμαυρων″ του Αυλωναρίου και χωρίς αμφιβολία, θα είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι που θα στηρίξει την νέα ομάδα που αναμένεται να παρουσιάσει ο νέος τεχνικός του ΑΟ Αυλωναρίου, Γιώργος Τζόκας!

Ο αρχηγός Βασίλης Καρατζάς.
Ο Γιώργος Μαστροκώστας σε εντυπωσιακή ενέργεια…

Πρόκειται για τον πολύπειρο Βασίλη Καρατζά και τον επίσης έμπειρο Γιώργο Μαστροκώστα! 
Για τον Βασίλη Καρατζά, που έχει εξελιχθεί στον φυσικό ηγέτη της ομάδας, θα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά με την φανέλα του Αυλωναρίου, ο αρχηγός συμφώνησε και θα είναι και φέτος στις επάλξεις, ενώ ο Γιώργος Μαστροκώστας, με το που έμεινε ελεύθερος την περασμένη σεζόν, από τον ΑΟ Ν Αρτάκης, εντάχθηκε και ″έδεσε″ απόλυτα με τους ″κιτρινόμαυρους″!

Πέρα από τους ″2″, στην ομάδα παραμένει το σύνολο των παικτών, αναμένεται η επιστροφή κάποιων που ανήκουν στο Αυλωνάρι και αγωνίζονταν σε ομάδες της περιοχής, ενώ στόχος των διοικούντων είναι και η μεταγραφή κάποιων ταλέντων από γειτονικές ομάδες!

Η έναρξη της προετοιμασίας, του ΑΟ Αυλωναρίου για την νέα αγωνιστική περίοδο, έχει οριστεί για την Τετάρτη (05/08) το απόγευμα, οπότε και θα γίνει η πρώτη συγκέντυρωση στο γήπεδο ″Νίκος Κούκης″ του Αυλωναρίου.