ΑΟ Αυλωναρίου και Γιάννης Μπασούκος, δεν συνεχίζουν…

Για ενάμισι χρόνο κράτησε η πραγματικά σπουδαία συνεργασία της ομάδας του ΑΟ Αυλωναρίου και του προπονητικού δίδυμου Γιάννη Μπασούκου και Δημήτρη Μπούρικα!

Ο Γιάννης Μπασούκος και ο συνεργάτης του γυμναστής Δημήτρης Μπούρικας, στην πιο δύσκολη στιγμή του ΑΟ Αυλωναρίου, στην 12ετή παρουσία του στην Α’ ΕΠΣΕ, την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και περίπου στα μέσα του πρωταθλήματος, δεν δίστασαν ν’ αναλάβουν την ομάδα! Φαινόταν αν όχι απίθανο, αλλά φοβερά δύσκολο να ΄΄κρατηθεί΄΄ η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία! Με μεθοδική και σκληρή δουλειά και (χωρίς να τους χαρίσει κανείς τίποτα) σε άψογη συνεργασία με την Διοίκηση, με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στον β’ γύρο η ιστορική ομάδα ΄΄έσωσε΄΄ την χρονιά!

Η συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίστηκε και την αγωνιστική περίοδο 2017-18, , οπότε είχαμε και την καλύτερη, με διαφορά, παρουσία του ΑΟ Αυλωναρίου στο πρωτάθλημα, όπου κατέκτησε την 4η θέση και παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ

Το γεγονός των μεγάλων αποστάσεων που ήταν αναγκασμένοι να διανύουν οι δύο τεχνικοί (Χαλκίδα-Αυλωνάρι-Χαλκίδα), αρκετές φορές την εβδομάδα, ήταν σίγουρα ένα μεγάλο οικονομικό κόστος για την ομάδα του Αυλωναρίου! Στόχος της επανεκλεγείσας -ουσιαστικά- διοίκησης ήταν να μειώσει το μπάτζετ, γενικά… Αυτό ήταν και η μόνη αιτία που οδήγησε στο ΄΄συναινετικό διαζύγιο΄΄ τις δύο πλευρές, που χώρισαν σαν φίλοι…

Ήδη το Αυλωνάρι, προχωρά στην συνεργασία με προπονητή (αναμένεται στις προσεχείς μέρες η ανακοίνωση του ονόματος), από την περιοχή (μείωση σημαντικά του κόστους), ενώ και στο έμψυχο δυναμικό θα γίνουν προσθήκες με ποδοσφαιριστές από την περιοχή, στο ήδη υπάρχον πολύ καλό ντόπιο υλικό της ομάδας…

Ο κόουτς Γιάννης Μπασούκος, με σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει, ακριβώς: 

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 11/2 ΧΡΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ…
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…
ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΙΧΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΑΣ ΜΑΣ.