Νέο και ανανεωμένο κατά τα 5/9 Διοικητικό Συμβούλιο (ή κατά 55.55%), προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που έγιναν χθες Κυριακή (20-Ιουνίου-2021), στην ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου!

Τα ευχάριστα για τους ″κιτρινόμαυρους″ είναι ότι σε μια πολύ δύσκολη εποχή, που βιώνουν όλες οι ομάδες, βρέθηκαν νέοι που ″μπήκαν″ στο διοικητικό σχήμα της ομάδας και ανάμεσά τους δύο νεαρές κοπέλες!
Οι 5 από τους εκλεγέντες λοιπόν είναι καινούργιοι και οι 4 από την παλιά ″μπαρουτοκαπνισμένη″ φουρνιά! 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την διοίκηση, το όνομα του ιδρυτή της ομάδας και εμβληματικού παράγοντα Νίκου Κούκη, που εκπροσωπείται επάξια από τον γιο του Περικλή Κούκη! Από την ″παλιά φρουρά″, το ″μυαλό″ Δημήτρης Φραγκούλης, ο ″νοικοκύρης″ Σπύρος Παπάς και ″παντός καιρού″ Κυριάκος Κακουλίδης!
Νεοεκλεγέντες είναι οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, Μπάμπης Ξυράφης, Σπύρος Μαρούλης και Κώστας Σαμαράς και οι γυναικεία παρουσία είναι αυτή της Ελένης Σταμούλη και της Ελπίδας Σταμέλου! Αξιοσημείωτο το ότι όλοι οι νεοεκλεγέντες είχαν έντονη παρουσία στα δρώμενα του Συλλόγου, τα τελευταία χρόνια!

Αναπληρωματικοί 3 παλαίμαχοι άσοι του ΑΟ Αυλωναρίου, με πολυετή προσφορά στην ομάδα, τόσο αγωνιστική όσο και διοικητική, οι Γιάννης Κοτρόζος, Γιάννης Χροναίος και Δημήτρης Καράπας, ενώ ένας νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται και αυτός, είναι ο Γιάννης Ρήγας! Εδώ να σημειώσουμε ότι και οι αναπληρωματικοί συμμετέχουν στην διοίκηση της ομάδας, από διάφορα πόστα!

Περικλής ΚΟΥΚΗΣ

Η συγκρότηση σε σώμα του νεοεκλεγέντος ΔΣ θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, 22-Ιουνίου-2021, ώρα 20.00 στα γραφεία της ομάδας, με τον Περικλή Κούκη να αναμένεται να συνεχίσει στην προεδρεία του ιστορικού σωματείου!