ΑΟ Αυλωναρίου: …επιστροφή Δημήτρη Μανδράκα και προσθήκη Βασ. Φωτιά!

Ο Δημήτρης Μανδράκας με τον ΄΄δικό΄΄ μας Μανώλη Βέττα…

Δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο νέος Τεχνικός του Αυλωναρίου Βαγγέλης Ντοβολης, προστέθηκαν στο ρόστερ των ″κιτρινόμαυρων″! Πρόκειται για τον μεσο-αμυντικό Δημήτρη Μανδρακα, επιστρέφει στην ομάδα του Αυλωναρίου.

Ο Δημ. Μανδρακας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Ταμυναικου κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Ντόβολη, αγωνίσθηκε στον ΑΟ Κύμης και στο Αυλωνάρι, μέχρι να αναγκαστεί λόγω στρατιωτικού και εργασιακών θεμάτων να απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Με την επιστροφή του σίγουρα προσθέτει δύναμη στην μεσαία γραμμή του Αυλωναρίου και ύψος στις στημένες φάσεις!

Ο άλλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού πρόκειται για τον χαλκέντερο αμυντικό Βασίλη Φωτιά, που ΄΄κουβαλάει΄΄ καντάρια εμπειρίας, από την πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα, με τις φανέλες του Ταμυναϊκού και της Κύμης… Επιστρέφοντας μάλιστα στην ομάδα του Αλιβερίου, σαν αρχηγός το 2016-17 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εύβοιας… Επαγγελματικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να παίξει στην Γ’ Εθνική με τον Ταμυναϊκό και την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε με τα χρώματα του Άρη Αγίου Ιωάννη… Αυτό το καλοκαίρι δεν είπε όχι στο κάλεσμα του κόουτς-Ντόβολη και εντάχθηκε έτσι στο ρόστερ του Αυλωναρίου, για να προσφέρει και αυτός στους στόχους της ομάδας, με την τεράστια εμπειρία του!