Πολύ μεγάλη περιπέτεια η φετινή για τον ΑΟ Αυλωναρίου, που η παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΕ για 16η συνεχόμενη χρονιά, πέρασε από ″40 κύματα″…
Η υπόθεση παραμονή του ΑΟ Αυλωναρίου, χωρίς αμφιβολία οφείλεται, κύρια, στην παρουσία του προπονητικού δίδυμου των Γιάννη Μπασούκου & Δημήτρη Μπούρικα, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, τον Φεβρουάριο και από την 15η αγωνιστική!

Γιάννης Μπασούκος
Δημήτρης Μπούρικας

Η ″συνταγή″ του δίδυμου Μπασούκου-Μπούρικα, ήταν δοκιμασμένη -και πετυχημένη- από το παρελθόν! Και η νέα συνεργασία των δύο πλευρών, πήγε πάρα πολύ καλά, μέσα από πάρα πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και έμψυχου υλικού!
Μπροστά λοιπόν στην 17η συνεχόμενη παρουσία του ΑΟ Αυλωναρίου, στην Α’ ΕΠΣΕ, η διοίκηση Περ. Κούκη, με σύντομες διαδικασίες, συμφώνησε για την συνέχιση της συνεργασίας, με τον Γιάννη Μπασούκο και τον Δημήτρη Μπούρικα!
Ήδη ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά έχει ξεκινήσει, έχουν γίνει οι σχετικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στην ομάδα και απ’ ότι φαίνεται όλοι συνεχίζουν κανονικά!
Παράλληλα έχουν γίνει και γίνονται επαφές με μεταγραφικούς στόχους, με στόχο να ″γεμίσει″ η ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις!