Λίγες ώρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, προχώρησε σε 3 σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, που ενισχύουν σημαντικά, το ρόστερ των ″κιτρινόμαυρων″, στην δύσκολη μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν, όσο πιο γρήγορα μπορούν την παραμονή στην κατηγορία!
*Ποιές είναι οι μεταγραφές αυτές:

  • Μπρούνο Κελάϊ

    ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: …η αιφνίδια και εντελώς απροειδοποίητη αποχώρηση του Κ. Μπασινά (πήγε στον Απόλλωνα Ερέτριας), έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τους ανθρώπους του Αυλωναρίου!
    Η ενέργειες των παραγόντων του Αυλωναρίου, ήταν κεραυνοβόλες και έτσι εξασφάλισαν, την απόκτηση του ταλαντούχου γκολκήπερ Μπρούνο Κελάϊ, που αγωνιζόταν στον Αμαρυνθιακό! Ο Μπρ. Κελάϊ δεν είναι άγνωστος στο Αυλωνάρι καθώς το 2018-19, ήταν και πάλι στην δύναμη του ΑΟΑ, όμως δεν μπόρεσε να αποκτήσει δελτίο, καθώς υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες στα χαρτιά του! Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μπρ. Κελάϊ κατέληξε στον ΑΟ Αγ. Λουκά, στην συνέχεια στον Ταμυναϊκό και την φετινή αγωνιστική περίοδο, εντάχθηκε στο δυναμικό του Αμαρυνθιακού!

    Μπρ. Κελάϊ από την προηγούμενη παρουσία του στο Αυλωνάρι...

    Ήταν βέβαια ″πίσω″ από τον έμπειρο Σακκή που είναι ο βασικός του Αμαρυνθιακού, όμως ο Μπρ. Κελάϊ είχε δύο 90λεπτες συμμετοχές και μάλιστα με πολύ καλή απόδοση, στα παιχνίδια, πρωταθλήματος, την 7η αγωνιστική στο νικηφόρο 3-0 επί της Δροσιάς και την 8η αγων. στο ντέρμπι με την Μακρυκάπα, εκτός έδρας, όπου και βοήθησε τα μέγιστα ν’ αποσπάσει την ισοπαλία  (1-1) η ομάδα του Αμαρυνθιακού!
    Αναμφισβήτητα το Αυλωνάρι βρήκε πάρα πολύ καλή λύση κάτω από τα δοκάρια!

  • Τα λόγια είναι περιττά για την αξία του Νίκου Κόκκου!

    ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: …μία γραμμή που το Αυλωνάρι ″έψαχνε″ ενίσχυση, ήταν αυτή της άμυνας! Όταν δεν καρποφόρησε μια άλλη προσπάθεια για λύση στον τομέα αυτό, οι παράγοντες του Αυλωναρίου, στράφηκαν, σε μια παλιά δοκιμασμένη και πολύ αξιόπιστη λύση, που δεν ήταν άλλη από αυτή του πολύπειρου Νίκου Κόκκου, που είχε γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία με τα χρώματα και του ΑΟ Αυλωναρίου και για επαγγελματικούς λόγους, είχε αποχωρήσει πριν από μια 2ετία! Στο διάστημα αυτό ο 36χρονος Νίκος Κόκκος αγωνιζόταν με τα χρώματα του γειτονικού ΑΟ Μονοδρίου! Οι ″κιτρινόμαυροι″ λοιπόν ″ενεργοποίησαν″ μια σίγουρη και αξιόπιστη, κυρίως λύση όπως αυτή του Νίκου Κόκκου!

  • Πολύ σημαντική η προσθήκη του Αρτινού, μεσοεπιθετικού Δημ. Κατσούλα, στο Αυλωνάρι!

    ΕΠΙΘΕΣΗ: …εδώ οι Αυλωναρίτες έκαναν, μια σπουδαία και εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του 25χρονου, αλλά έμπειρου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Κατσούλα! 
    Ο Αρτινός επιθετικός, έδειξε το ταλέντο του από μικρή ηλικία στην Ακαδημία Play, της Άρτας, ακολούθησε στα 15 του η παρουσία του στην ομάδα του ΑΟ Φιλέλληνες Πέττα, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ, με 13 γκολ! Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στην Κ-17 του Ατρόμητου Αθήνας, όπου είχε σημαντική παρουσία! Στην συνέχεια επόμενος σταθμός ήταν η ΑΕ Καραϊσκάκης στην Γ’ Εθνική και ακολούθησε ο ΠΑΣ Πρέβεζα (Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας)! 
    Επαγγελματικοί λόγοι τον έφεραν, τώρα να βρίσκεται πολύ κοντά στην Χαλκίδα, για να συμφωνήσει να συνεργαστεί με ον ΑΟ Αυλωναρίου! Δεν χωρά αμφιβολία ότι ένα σπουδαίο ″εργαλείο″ μπαίνει στην φαρέτρα του κόουτς Γιώργου Τζόκα, μια λύση που θα βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το Αυλωνάρι!