Μπάμπης ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βαγγέλης ΝΤΟΒΟΛΗΣ

Αίσιο τέλος είχαν οι συζητήσεις των διοικούντων τον ΑΟ Αυλωναρίου, με τον γνωστό, συμπατριώτη τους προπονητή Βαγγέλη Ντόβολη! Στο χθεσινό ΔΣ του Αυλωναρίου, ομόφωνα αποφασίστηκε να ανατεθεί η τεχνική ηγεσία της ομάδας των ″κιτρινόμαυρων″ του Αυλωναρίου, στον Βαγγέλη Ντόβολη, ο οποίος θα έχει συνεργάτη του τον Μπάμπη Γεωργίου, τον επίσης συνεργάτη του στην Σχολή  ποδοσφαίρου  ″Αίολος″!

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Βαγγ. Ντόβολη στο Αυλωνάρι, έγινε μέσα από το ιστολόγιο της ομάδας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:
Το Δ. Σ. του Α. Ο. Αυλωναρίου, στη συνεδρίαση στις 9/7/2018, αποφάσισε ομόφωνα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο καταξιωμένος προπονητής Βαγγέλης Ντόβολης. Ο νέος τεχνικός θα έχει στο πλευρό του, τον συνεργάτη του από τις Ακαδημίες του Αίολου, Μπάμπη Γεωργίου. Ο Βαγγέλης Ντόβολης είναι πτυχιούχος προπονητής(ΟΥΕΦΑ Α΄), με μακρόχρονη θητεία στο ποδόσφαιρο έχει κατακτήσει 8 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Εύβοιας και με την ομάδα της Κύμης έχει ένα απλησίαστο ρεκόρ, σε εθνικό επίπεδο, 18 αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ.″

***ΤΟΥΡΝΟΥΑ ″ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ″:

Το 11ο Τουρνουά ποδοσφαίρου ″ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ″, που διοργανώνει ο ΑΟ Αυλωναρίου, προς τιμήν του ιδρυτή του, Νίκου Κούκη, θα διεξαχθεί και φέτος, το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου 2018, στο ομώνυμο γήπεδο του Αυλωναρίου!

Στο τουρνουά που περιλαμβάνει 3 αγώνες των 45′ ο κάθε ένας θα συμμετέχουν η πρωταθλήτρια Εύβοιας 2017-18, ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας και η 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, ο ΑΟ Ν. Αρτάκης!

***ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Η Δευτέρα 06 Αυγούστου 2018, ορίστηκε σαν η ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ήδη ο νέος κόουτς του Αυλωναρίου έχει προγραμματίσει δυνατά φιλικά παιχνίδια, στην διάρκεια της προετοιμασίας…

***…και το καθιερώμενο πανηγύρι του Αυγούστου:

Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018, στον χώρο του Γυμνασίου Αυλωναρίου, θα γίνει το καθιερωμένο, πλέον πανηγύρι της ομάδας του ΑΟ Αυλωναρίου… Περισσότερες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον.