Ο ΑΟ Καρύστου απάντησε στα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του Μιαούλη Φύλλων στο Δυνατά & Αθλητικά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Προποντίδα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΣΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ

Προς έκπληξη όλων μας  πληροφορηθήκαμε από το αθλητικό site της Εύβοιας Δυνατά & Αθλητικά, τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος  των Φύλλων κ. Βούλγαρης αφήνοντας υπαινιγμούς για την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καρύστου ως χορηγό της Ε.Π.Σ. Ευβοίας και διάφορα άλλα υπονοούμενα.

Υπενθυμίζουμε στο κ. Βούλγαρη ότι ο Αθλητικός Όμιλος Καρύστου έχει αποδείξει στα 45 χρόνια  συνεχόμενης λειτουργίας του,  ότι καλλιεργεί τον αθλητισμό  και προσφέρει στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλα τα πρωταθλήματα με υποδομή στις ακαδημίες, απαριθμώντας στο δυναμικό του κάθε χρόνο 200 αθλητές περίπου και πάντοτε πρωταγωνιστεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στο παρασκήνιο όπως αυτός νομίζει.

Λυπούμαστε παρά πολύ για τις δηλώσεις του και δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι   ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα προσπαθώντας να καλύψει τις δικές του αδυναμίες.

Του υπενθυμίζουμε  το ρόλο που έχει τα τελευταία χρόνια ως μέλος του ΔΣ της Ένωσης   και το καλούμε με βάσει τις δηλώσεις  που έκανε στο Δυνατά & Αθλητικά να καταθέσει δημόσια   ή οπουδήποτε αυτός νομίζει οποιαδήποτε στοιχεία  έχει, διαφορετικά να ζητήσει  δημόσια συγνώμη για την  αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του και της πραγματικής αλήθειας.

 Το ΔΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ