Το Δυνατά & Αθλητικά σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό από το Λουτράκι και το γήπεδο ” Χρήστος Θώδης ” για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής τον αγώνα ΑΟ. Λουτράκι – Αμαρυνθιακός.

Οι πρωταθλητές Ευβοίας θέλουν το τρίποντο προκειμένου να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αποστολή στο Λουτράκι: ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΤΤΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ.

Διαιτητής: Αργύρης Κατσινής (Σύνδεσμος διαιτητών Ανατολικής Αττικής) – Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κακάνης (Σύνδεσμος διαιτητών Ανατολικής Αττικής) – Αλεξία Αλεξοπούλου(Σύνδεσμος διαιτητών Ανατολικής Αττικής).

ΑΟ.Λουτράκι(Παντελής Κολιάκος):Ταμπάκου, Στρατίκης, Δημητρίου, Παινέσης, Ποτήρης, Κόκκινος, Κορφούζι, Λημνιώτης, Μυργιώτης, Ράπτης, Δημάκης.

Στον πάγκο οι: Λαζαρίδης, Δρίτσας, Κίτσος, Πετρίδης, Νάνης, Οικονόμου, Γκιζαριώτης.

ΑΟ.Αμαρυνθιακός(Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Σεινταράσι, Τσολάκος, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μώρος, Χαλιώτης, Τόρρα, Σιαράπης, Μήτρου.

Στον πάγκο οι: Κριτσιώτης, Τάκο, Βεσέλι, Βάρκας, Μέτσιο, Σπυράκης, Κοτρογιάννης, Σκριβάνος, Μετοχιάτης.

 

5′ 0-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο απόλυτος αιφνιδιασμός ο Αμαρυνθιακός στην κόντρα επίθεση προηγείται, από δεξιά ο Κολιόπουλος θα παίξει το 1-2 με τον Τόρα που θα πλασάρει εύστοχα τον Ταμπάκου και θα ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Λουτράκιου για την σημερινή αναμέτρηση, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα διεξάγεται το παιχνίδι, ενώ υπάρχουν και 30 φίλαθλοι του Αμαρυνθιακού.

Ο Αμαρυνθιακός έχει παραταχθεί με σχηματισμό 4-4-2 στον αγωνιστικό χώρο.

13′ 1-1 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Μυργιώτης μέσα από την περιοχή έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Δημάκης προ κενής εστίας έκανε το 1-1 και ισοφάρισε.

21′ 1-2 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αμαρυνθιακός παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Μήτρου θα πλασάρει τον εξερχόμενο Ταμπάκου που θα διώξει την μπάλα στην επαναφορά της φάσης ο Στρατίκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα προτού να  καταλήξει στα δίχτυα θα σημειώσει αυτογκόλ και ο Αμαρυνθιακός προηγείται με 1-2.

24′ Ο Δημάκης θα σουτάρει με τον Φαλαγγίτη να διώχνει με τα ποδιά και εν συνεχεία να σημειώνεται ποδοσφαιριστής του Λουτρακιού οφσάιντ στην προσπάθεια του να σκοράρει.

Παιχνίδι κέντρου με τον Αμαρυνθιακό να χτυπάει δύο φορές στην κόντρα επίθεση και να σκοράρει δύο γκολ. Στον αντίποδα το Λουτράκι προσπαθεί να πάρει τα ηνία του αγώνα έχοντας και εύνοια τον αέρα στο διάστημα αυτό έχει πετύχει το γκολ με τον Δημάκη και έχει χάσει μια μεγάλη ευκαιρία με τον πρωταγωνιστή τον Δημάκη αλλά το σουτ που έκανε είχε απάντηση από τον Φαλαγγίτη.

Τα αποτελέσματα στον 6ο όμιλο έχουν ως εξής μέχρι στιγμής:

  • ΑΟ. Λουτράκι – Αμαρυνθιακός 1-2
  • Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-0

40′ 2-2 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Λημνιώτης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ ο Φαλαγγίτης απομάκρυνε την μπάλα ο Στρατίκης πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 2-2.

Ημίχρονο: 2-2

Ήτανε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Αμαρυνθιακός προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ αλλά την ομάδα του Λουτρακίου να βγάζει αντίδραση και να ισοφαρίζει σε 2-2, με τους γηπεδούχους του Λουτρακίου εκτός από τα δύο γκολ να έχουν και μια επικίνδυνη στιγμή στα καρέ του Φαλαγγίτη με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αντιδρά εξαιρετικά και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ημίχρονο στον 6ο όμιλο και έχουμε τα εξής αποτελέσματα

  • ΑΟ.Λουτράκι – Αμαρυνθιακός 2-2
  • Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-0

Διπλή αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό με την επανέναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στις θέσεις των Μπαλαμπάνη και Χαλιώτη πέρασαν οι Βεσέλι και Κοτρογιάννης.

56′ Ο Μυργιώτης από θέση έξω δεξιά έκοψε την μπάλα στον Δημάκη που από το ύψος της περιοχής να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ με τον γκολκίπερ του Αμαρυνθιακού να έχει μείνει άγαλμα στην φάση. Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο είναι για το Λουτράκι, μετά από 10 λεπτά που πέρασαν στο δεύτερο μέρος χωρίς κάτι το αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά την συμπλήρωση 10 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο έχουν ως εξής τα αποτελέσματα στον 6ο όμιλο:

  • ΑΟ. Λουτράκι – Αμαρυνθιακός 2-2
  • Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-0

63′ Βαθιά διαγώνια μπαλιά του Ζουλιώτη προς τον Μήτρου που μέσα στην περιοχή απέναντι στον Ταμπάκου που θα κάνει κακό υπολογισμό της φάσης και θα χαθεί η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αμαρυνθιακό.

69′ Αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό ο Σπυράκης θα περάσει στην θέση του Σιαράπη.

Τα αποτελέσματα στον 6ο όμιλο έχουν ως εξής μέχρι στιγμής:

  • ΑΟ. Λουτράκι – Αμαρυνθιακός 2-2
  • Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-1

75′ 2-3 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Αμαρυνθιακός παίρνει ξανά προβάδισμα! Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από δεξιά ο Μωρός γυρίζει την μπάλα και έρχεται ο Κοτρογιάννης να κάνει το 2-3.

76′ Αλλαγή για τον ΑΟ.Λουτράκι ο Ποτήρης έδωσε την θέση του στον Λαζαρίδη.

Τα αποτελέσματα στον 6ο όμιλο έχουν ως εξής μέχρι στιγμής:

  • ΑΟ. Λουτράκι – Αμαρυνθιακός 2-3
  • Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-1

81′ Αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό βγήκε ο Κολιόπουλος και πέρασε ο Τάκο

Αλλαγή για το Λουτράκι βγήκε ο Κόκκινος και πέρασε ο Πετρίδης.

90′ Αλλαγή για τον Αμαρυνθιακό βγήκε ο Κοτρογιάννης και πέρασε ο Μέτσιο

Τελικό αποτέλεσμα: 2-3 ο Αμαρυνθιακός παίρνει σπουδαίο διπλό εκτός έδρας και κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.