Ο ΑΟ.Μακρυκάπας μετά από πολλές γενικές συνελεύσεις που έγιναν τους τελευταίους δύομισι μήνες, σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του δασικού συνεταιρισμού Μακρυκάπας ανέδειξε νέα διοίκηση με νέο πρόεδρο της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Πολυχρόνης. Αύριο το νέο Δ.Σ της ομάδας θα συγκροτηθεί σε σώμα για την κατανομή των θέσεων.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας είναι αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφού έχουν εισέλθει πολλά νέα πρόσωπα που θα ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας της Μακρυκάπας.

Από το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας δεν βρίσκονται 3 πρόσωπα που σύνδεσαν το όνομα τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας στην ιστορία της. Πιο συγκεκριμένα από αυτό το νέο διοικητικό συμβούλιο απουσιάζουν ο επί μία πενταετία πρόεδρος της ομάδας Νίκος Καμαριώτης ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου που για έξι συναπτά έτη διετέλεσε γενικός αρχηγός και ο Κώστας Πύθουλας με διάφορες θέσεις όλα αυτά τα χρόνια στην διοίκηση στην αρχή ως αντιπρόεδρος αργότερα ως ταμίας και την τελευταία χρονιά ως πρόεδρος της ομάδας.