Ο ΑΟ.Μακρυκάπας με τον Άγγελο Βογιατζή στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς με την ομάδα της Μακρυκάπας να προχωράει σε ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ και σε μία μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Μακρυκάπας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον πολυθεσίτη μεσοαμυντικό Ντένις Πασάι που αποτελεί βασικότατο και αναπόσπαστο στέλεχος της ομάδας τα τελευταία χρόνια την περσινή χρονιά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν έχασε παιχνίδι.

Απέκτησε τον νεαρό μέσο Χρήστο Στούπα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών ενώ έχει αγωνιστεί και πάλι στην Μακρυκάπα κατά το παρελθόν την χρονιά 2019-2020 ενώ στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με την ομάδα του ΑΟΝ.Αρτάκης αλλά και σε ομάδες της Μακεδονίας όπου ήταν φοιτητής.

Την συνεργασία με τους ” λύκους ” ανανέωσαν 6 ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας την τελευταία τριετία. Οι αμυντικοί Θανάσης Κικίδης και Κώστας Λέκκας οι μεσοεπιθετικοί Νίκος Λειβαδίτης, Δήμος Σίδερης, Βασίλης Παπαγεωργίου και ο επιθετικός Βασίλης Βουρδάνος.