Το ΔΣ του ΑΟ Μακρυκαπας διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα Αμαρυθιακός ΑΟΜ κατά την άποψη μας αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την κατακύρωση ανύπαρκτου πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας στο 46λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και ενώ προηγούμασταν με 0-1.

Ο διαιτητής Γκάτσος αγνόησε επιδεικτικά δύο παρόμοιες φάσεις στην μικρή περιοχή της Αμαρύνθου(Λειβαδίτης-Κούκα) σε μαρκαρίσματα από παίχτες της ομάδας του Αμαρυνθιακού.

Ο κύριος Γκάτσος μας διαιτήτευσε και στο παιχνίδι Λουκίσια-Μακρυκάπα αγνοώντας καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Κούκα που θα του έδινε και ο ποιο φανατικός οπαδός των Λουκισίων.(ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ΕΣΤΙ).

Ζητάμε το σεβασμό και την ίση μεταχείριση των αρμοδίων οργάνων της διαιτησίας στην προσπάθεια τη δική μας, του προπονητή, των παιχτών και των φιλάθλων μας, γιατί κατά την γνώμη μας ο ΑΟ Μακρυκάπας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Για τους παραπάνω λόγους ζητάμε από την αρμόδια επιτροπή ορισμού διαιτησίας την εξαίρεση του Κύριου Γκάτσου από κάθε επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας.

ΕΚ του Δ.Σ του ΑΟ Μακρυκάπας