Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται εδώ και τρεις ημέρες η προετοιμασία του Α.Ο.ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία που έκανε πέρυσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα προσπαθήσει να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή.
Από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Α.Ο.ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ.

Αποχώρησαν συνολικά 5 ποδοσφαιριστές οι Γκίκας , Μπαλαμπάνης, Μπατζέλης , Λούρος και Γκάβαλης ενώ σε αυτό ήρθαν άλλοι 5 ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν ο επιθετικός Κώστας Σπανός από την Χαλκίδα ο μέσος Γιάννης Θωμάς από την Χαλκίδα ο αμυντικός Άρης Πουρνής από τα Λουκίσια ο αμυντικός μέσος Νεκτάριος Κονομι από την Δόξα Γραττινης και ο μεσοεπιθετικός Βασίλης Παπαγεωργίου από τον Κυζικο Νέας Αρτάκης.

Απώτερος σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό και δυνατό σύνολο ως ομάδα η οποία θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τους ίδιους αλλά και να αρέσει στον κόσμο που θα έρχεται να παρακολουθεί την ομάδα.


Όσο για τους στόχους της ομάδας η ομάδα όπως πέρυσι θέλει κάθε Κυριακή να πηγαίνει για την νίκη να κάνει την δική της προσπάθεια και να παραμείνει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.