Ο ΑΟ.Μακρυκάπας συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση για την νέα χρονιά και προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση αφού απέκτησε τον ταχύτατο ταλαντούχο εξτρέμ Χρήστο Ζουρμπουλή που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟΝ.Αρτάκης.

Ο Χρήστος Ζουρμπουλής την περσινή χρονιά αποτέλεσε έναν εκ των καθοριστικών ποδοσφαιριστών του ΑΟΝ.Αρτάκης στην επιστροφή των ερυθροκίτρινων στην Γ’ εθνική αγωνιζόμενος συνολικά σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που άρχισε ο Χρήστος Ζουρμπουλής είχε συμφωνήσει με τον πρόεδρο του ΑΟΝΑ Γιάννη Βαγιάννη για να παραμείνει στην ομάδα της Αρτάκης και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

‘Όμως το γεμάτο ποιοτικά ρόστερ του ΑΟΝ.Αρτάκης σε όλες τις γραμμές δεν του άφηναν περιθώριο για να αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια την φετινή χρονιά, την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Μακρυκάπας κάνοντας το ” colpo grosso ” εντάσσοντας στην μηχανή της έναν ταχύτατο εξτρέμ που μπορεί να κάνει την διαφορά στους ” λύκους ” εκτός από να δημιουργεί για τους συμπαίχτες του, έχει και έφεση στο σκοράρισμα. Ενώ από την άλλη μεριά μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευχέρεια και ως δεξιός μπακ καθώς πέραν της ταχύτητας του διακρίνεται και την καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει.

Η Μακρυκάπα για τον Χρήστο Ζουρμπουλή είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον πριν ακόμα ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΑΟΝ.Αρτάκης τότε το ” ποδοσφαιρικό φλέρτ ” μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχε ευδοκιμήσει σε πρώτη φάση, τελικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών πήρε επίσημο τρόπο έναν μήνα μετά.

Ο Χρήστος Ζουρμπουλής πείστηκε ότι η Μακρυκάπα είναι μια ομάδα που καλύπτει τα δικά του θέλω, αρκετό χρόνο συμμετοχής, αρκετές πρωτοβουλίες στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Με την Μακρυκάπα να φτάνει σε μία κίνηση ποιότητας και ουσίας με την απόκτηση του Χρήστου Ζουρμπουλή με έναν ποδοσφαιριστή ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους θα ήθελαν να εντάξουν στην δύναμή τους.

Ο Χρήστος Ζουρμπουλής στην ποδοσφαιρική του καριέρα εκτός του ΑΟΝ.Αρτάκης έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Προποντίδα, Καλοχώρι Παντείχι, Όλυμπος Γυμνού, ΑΠΚΟ Δροσιάς.