Ο ΑΟ.Μακρυκάπας εδώ και μία εβδομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία του υπό την τεχνική καθοδήγηση του Άγγελου Βογιατζή που επέστρεψε στην ομάδα για την δεύτερη του θητεία μετά από μια δεκαετία περίπου μετά το πρώτο του επιτυχημένο πέρασμα 2012-2015.

Οι ” λύκοι ” θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει ψηλά έχοντας στόχο να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Μακρυκάπα την νέα χρονιά θα παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς αποχώρησε ο προπονητής Βαγγέλης Ζέρβας και αρκετοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές που συντέλεσαν στις καλύτερες χρονιές τα τελευταία χρόνια. Παρελθόν αποτέλεσαν οι Γκρινιάρης, Μαστροκώστας, Μήτρου, Μπελίτσος, Κονόμι, Κηρόπουλος, Πάττας.

Τα κενά των  προναφερθίσων καλύφθηκαν με τις προσθήκες των Καραντάκη, Προβή, Στούπα, Γκούρλα, Τρίκκα, Μίχου και Ντεγιάννη που ήρθε τελευταία στην ομάδα μαζί με τον βασικό κορμό που έμεινε να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο στον αγωνιστικό χώρο που θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε παιχνίδι και να παραμείνει στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο ψηλά στην βαθμολογία και στην πρώτη πεντάδα.

Η Μακρυκάπα την νέα χρονιά θα βρεθεί σε μία μεταβατική περίοδο καθώς με την αποχώρηση από την προεδρία του Νίκου Καμαριώτη και την νέα διοίκηση που ηγείται στον ΑΟ.Μακρυκάπας το οικονομικό μπάτζετ αναμένεται να είναι αισθητά μειωμένο σε σχέση με την τελευταία τριετία που ήταν αρκετά υψηλότερο.

Με τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Βογιατζή όπως και στην πρώτη του θητεία που στηρίχτηκε σε ντόπιους και γηγενής ποδοσφαιριστές αυτό αναμένεται να κάνει και στο δεύτερό του πέρασμα αλλά και να αξιοποιήσει και δίνοντας ευκαιρίες σε κάποια νεαρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ.