Ο ΑΟ.Μακρυκάπας με τον Άγγελο Βογιατζή στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά την ανανέωση συνεργασίας με τον Άρη Πουρνή και την απόκτηση του Παναγιώτη Καραντάκη ολοκλήρωσε μία ακόμα μεταγραφή καθώς απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Μάκη Προβή που έμεινε ελεύθερος από τα Λουκίσια.

Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός Μάκης Προβής έρχεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Παναγιώτης Γκρινιάρης με την αποχώρησή του από την ομάδα της Μακρυκάπας.

Ο Μάκης Προβής στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Αγία Ελεούσα, Αλλάτσατα, Ερέτρια, Αυλίδα, ΑΠΚΟ Δροσιάς και Λουκίσια.

Αναμένεται να αποτελέσει μαζί με τον Άρη Πουρνή το βασικό κεντρικό δίδυμο στην άμυνας της Μακρυκάπας με τις δύο τους να έχουν συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία το δεύτερο εξάμηνο της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022 στην ομάδα των Λουκισίων στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Ε στον κεντρικό όμιλο και να συμβάλουν καθοριστικά και σημαντικά ώστε η ομάδα από την Ανθηδόνα να κατακτήσει την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε.