Ο ΑΟ.Μαρμαριού ενισχύθηκε με τρεις ποδοσφαιριστές στην επιστροφή του στην Α’ Ε.Π.Σ.Ε μετά από 20 χρόνια και πάλι στην προσπάθεια του να δημιουργήσει μία ομάδα που θα καταφέρει να σώσει την υπόθεση παραμονή στην πρώτη της παρουσία και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της ομάδας του Μαρμαρίου Ηλίας Οικονομίδης προτίμησε για ακόμα μια φορά την μεταγραφική αγορά της Αθήνας μια ποδοσφαιρική αγορά που ξέρει πολύ καλά προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Ε.

Ο ΑΟ.Μαρμαρίου απέκτησε τον 31χρόνο στόπερ Γιώργο Μαντζιώκα που πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ με την ομάδα του Παλαυρετικού και ενώ έχει αγωνιστεί και στις ομάδες Σαρωνικό Αναβύσου, Κερατέα και Παλαίο Φάληρο.

Τον 29χρόνο αριστεροπόδαρο στόπερ Θάνο Ρίζο με θητεία στα πρωταθλήματα Αθήνας και Αρκαδίας όπου έπαιξε για πολλά χρόνια ενώ στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί στις ομάδες Άγιαξ Τάυρου, Κοψαχείλα, Νέο Φάληρο, Νικηράρας Δολιάνων, Βρασιές Αγίου Ανδρέα και στο Κορακοβούνι Αρκαδίας.

Τον 30χρόνο μεσοαμυντικό Βαγγέλη Λαζάρου και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Πειραιά με τις ομάδες Αχιλέας Κορυδαλλού, Νέοι Ευγενείας και Πανιώνιο Κερατσινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Δυνατά & Αθλητικά η ομάδα του Μαρμαρίου αναμένεται να προχωρήσει σε 2 με 3 μεταγραφικές προσθήκες ενόψει της νέας χρονιάς και την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Ε.