Μια κίνηση που δείχνει πολλά, έγινε από την διοίκηση του ΑΟ Μαρμαρίου, που ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο και πετυχημένο, τεχνικό Ηλία Οικονομίδη, τον τεχνικό που κάτω από τις οδηγίες του ο ΑΟ Καρύστου, όχι μόνο επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στην Α’ ΕΠΣΕ, αλλά πρωταγωνίστησε, κιόλας!
Η διοικούντες την ″τριήρη″ του Μαρμαρίου, χωρίς αμφιβολία, με την κίνηση αυτή βάζουν ″ψηλά τον πήχη″ για την νέα και οπωσδήποτε πολύ απαιτητική χρονιά στην Β’ ΕΠΣΕ!
Δύο όμιλοι των 14 ομάδων στην νέα περίοδο για την Β’ ΕΠΣΕ, αναμένεται να ″πέσουν κυριολεκτικά κορμιά″, τόσο για τον τίτλο του πρωταθλητή όσο και για την παραμονή στην κατηγορία!
Ο ΑΟ Μαρμαρίου, αγωνίζεται στον 2ο (Νότιο) όμιλο και χωρίς αμφιβολία, με την παρουσία του Ηλία Οικονομίδη στον πάγκο, οι στόχοι της ομάδας θα είναι πρωταγωνιστικοί! Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο ΑΟ Μαρμαρίου, έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, ενώ μετρά και τη κατάκτηση ενός Κυπέλλου Εύβοιας (2000-01)!
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά έχει ξεκινήσει, γίνονται διάφορες επαφές, με κύριο γνώμονα, να υπάρξει πλήρης αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου…