Στο δημαρχείο της Αρτάκης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιούνη, η ετήσια γενική συνέλευση του ΑΟΝΑ, που τράβηξε το ενδιαφέρον των -σχεδόν τριψήφιοι αριθμού- φιλάθλων της ομάδας οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα συνεδριάσεων. Η διοίκηση που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας πέρσι το καλοκαίρι, μέσω του προέδρου Γιάννη Βαγιάννη, έκανε συνοπτικό απολογισμό, για την σεζόν που τελείωσε πριν λίγο καιρό, η οποία σε γενικές γραμμές κρίνεται θετική, βάσει των δεδομένων που επικρατούσαν στον σύλλογο, στο ξεκίνημα της προσπάθειας του νέου ΔΣ. Αρχικά ο κ. Βαγιάννης στάθηκε στην βαρύτητα που έδωσε απ΄ την αρχή η νέα διοίκηση στο θέμα των υποδομών, ώστε να αποτελέσουν «σκαλοπάτι» για νέους ποδοσφαιριστές προς την πρώτη ομάδα και θύμισε πως για πρώτη φορά ο ΑΟΝΑ κατέβασε ομάδα νέων. Τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με στόχο την καθολική συνεργασία όλων των συλλόγων της περιοχής. Στο κομμάτι του μάρκετινγκ έκανε αναφορά στα διάφορα είδη (καπέλα, μετάλλια, συλλεκτικά κουτιά, κάρτες μέλους-διαρκείας) με το λογότυπο της ομάδας -το οποίο ανανεώθηκε κρατώντας την χαρακτηριστική αγκύρα που παραπέμπει στις «ρίζες» των Αρτακιανών- τις οποίες προώθησε στο φίλαθλο κοινό η διοίκηση, με την ανταπόκριση του κόσμου να κρίνεται θετική. Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο δώρο της περσινής διαφημιστικής καμπάνιας (ταξίδι στο Μιλάνο), το απόλαυσε υπερτυχερός φίλαθλος της ομάδας, εγχείρημα το οποίο θα επαναληφθεί και φέτος το καλοκαίρι.

Ευχαρίστησε τον επιχειρηματικό κόσμο της Αρτάκης για την στήριξη προς την ομάδα και τόνισε πως στόχος της, είναι να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα προς τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα, κάτι που περνάει στον μεγαλύτερο βαθμό απ΄ το γήπεδο (όπου κυρίως γίνεται η προβολή) και απ΄ την βελτίωση του. Σύντομα, έκανε γνωστό ο κ. Βαγιάννης, θα γίνει δημοπράτηση για το έργο της ολικής ανακατασκευής του χλοοτάπητα, με στόχο το γήπεδο να είναι έτοιμο τον Αύγουστο, για να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει η ομάδα στην προετοιμασία της. Σ΄ αυτό το σημείο έγιναν αρκετές γόνιμες επεμβάσεις, που αφορούσαν την ανάγκη δημιουργίας βοηθητικού χώρου για τις προπονήσεις, ώστε να μην ταλαιπωρείται ο νέος χλοοτάπητας και να παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση για τα επίσημα παιχνίδια, κάτι που επίσης θα προσπαθήσει να κάνει η διοίκηση, με την βοήθεια φυσικά των τοπικών αρχών. Ο κ. Βαγιάννης τόνισε ότι η προσπάθεια βελτίωσης του γηπέδου δεν σταματά στην αλλαγή χλοοτάπητα και γι΄ αυτό θα γίνει προσπάθεια και για όσο το δυνατόν περισσότερα βελτιωτικά έργα. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Κώστας Αναγνωστάκης, έκανε γνωστό πως πλέον υπάρχει κονδύλι για την κατασκευή ταρτάν στο στάδιο της Αρτάκης, κάτι που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των αθλημάτων του στίβου. Εξάλλου στα πλαίσια της αναβάθμισης του συλλόγου, ο κ. Βαγιάννης είπε πως η διοίκηση του φιλοδοξεί να ενεργοποίησει και άλλα τμήματα του ΑΟΝΑ, πέρα απ΄ το ποδοσφαιρικό.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Αρτάκης τόνισε πως η ομάδα «θέλουμε να ξεφύγει απ΄ τα τοπικά πρωταθλήματα και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις επαγγελματικές κατηγορίες». Γι΄ αυτό, μετά την περσινή τρίτη θέση, επίσημα η διοίκηση της ομάδας θέτει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με στόχο την καθιέρωση της σ΄ αυτήν. Μιλώντας για την περσινή περίοδο, ανέφερε πως «κερδίσαμε το στοίχημα της αξιοπρέπειας» και σ΄ ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θύμισε πως «κάναμε κακό ξεκίνημα αφού στις πρώτες εφτά αγωνιστικές δεν είχαμε νίκη, ακολούθησε ένα φοβερό σερί 19 αγώνων χωρίς ήττα, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές χαλαρώσαμε έχοντας 2 νίκες και τρεις ήττες». Έκανε γνωστό πως ήδη ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Ζέρβας -και συνολικά το προπονητικό επιτελείο- έχει ενημερωθεί για τους στόχους της ομάδας. Στο θέμα του έμψυχου δυναμικού της πρώτης ομάδας, στόχος είναι η προώθηση σ΄ αυτήν 3-4 παιχτών απ΄ τις υποδομές, να γίνουν ποιοτικές μεταγραφές με ποδοσφαιριστές κυρίως απ΄ την Εύβοια (έχουν γίνει ήδη προχωρημένες επαφές με μεταγραφικούς στόχους και υπάρχουν συμφωνίες που θ΄ ανακοινωθούν συντόμα), ώστε να δημιουργηθεί ένα ρόστερ από 18-22 ποδοσφαιριστές ισάξιους και ικανούς σαν σύνολο ν΄ ανταποκριθούν στις αναγκές του πρωταθλητισμού.

Ακολούθησαν σύντομες τοποθετήσεις από φιλάθλους της ομάδας και έγινε διάλογος σε γόνιμο κλίμα, ενώ αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι έγινε προβολή βίντεο που αφορούσε την περσινή πορεία της ομάδας, με «πινελιές» και ρετρό χαρακτηριστικές στιγμές απ΄ το παρελθόν της ομάδας. Την συνέλευση παρακολούθησε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου -μαζί με το μέλος της ΕΠΣΕ Δημήτρη Ιωσήφ- ο οποίος στάθηκε στην αξία εγγραφής όσο το δυνατόν περισσότερων μελών στις ομάδες, που αξίζει να γίνει κύρια πηγή εσόδων για κάθε σύλλογο, αναφέροντας το παράδειγμα των Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που στηρίζονται οικονομικά κυρίως απ΄ τις συνδρομές των μελών τους. Ακόμη στάθηκε και εκείνος στην αξία ανάπτυξης των υποδομών, που και την πρώτη ομάδα ενισχύουν, αλλά και μακροχρόνια δημιουργούν φιλάθλους.