Ασταμάτητος μεταγραφικά ο ΑΟΝΑ κλείνοντας την  μία μεταγραφή μετά την άλλη και ενισχύοντας το ρόστερ εν όψιν νέας περιόδου και των πολύ υψηλών στόχων που έχει βάλει φέτος που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι “ερυθροκίτρινοι” του Βαγγέλη Ζέρβα απέκτησαν τους Ρίντλι Κούκα επιθετικός με εξαιρετική παρουσία σε Μακρυκάπα, και Αστέρα Βατώντα και τον αμυντικό Βασίλη Μπελίτσο από τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ09-0718

ΘΕΜΑ : Μεταγραφή Ποδοσφαιριστών , Μπελίτσου Βασίλη και Κούκα Ριλντι στον Αθλητικό Όμιλο Νέας Αρτάκης  ( Α.Ο.Ν.Α. ) 

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών Μπελίτσου Βασίλη και Κούκα Ριλντι που θα ενισχύσουν ομάδα μας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά ( 2018 – 2019 ) .

Ο Βασίλης Μπελίτσος αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας και  κέντρου και την προηγουμένη ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Ριλντι Κούκα αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου και επίθεσης και την προηγουμένη ποδοσφαιρική χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Αστέρα Βατώντα.

 Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί .