Ήταν κομβικό το σημερινό παιχνίδι στο ″Νίκος Κίλιμπας″, του ΑΟ Ν. Αρτάκης κόντρα στον Θησέα Αγριάς! Υπήρχε βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων, όμως ο ΑΟΝΑ είχε ″εμπλακεί″ για τα καλά στην περιπέτεια της μάχης της παραμονής!
Η νίκη και το 3ποντο, λοιπόν, ήταν ο απόλυτος στόχος για την ομάδα του Μίλτου Γκόφα!
Μπήκαν λοιπόν πολύ δυνατά στο παιχνίδι οι ″ερυθροκίτρινοι″ και όλα ήρθαν, όπως ήλπιζαν οι Αρτακιανοί! Δύο γρήγορα γκολ στο α’ 10λεπτο του αγώνα και η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη, για τους γηπεδούχους…
Οι παίκτες του ΑΟΝΑ συνέχισαν να πιέχουν και να κυριαρχούν απόλυτα στο γήπεδο, δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες για αύξηση του σκορ…
Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ν’ αντιδράσουν και να ″μπουν″ στο παιχνίδι για να διεκδικήσουν κάτι… Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο τοι 90λεπτο οι φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν μία και μοναδική καλή στιγμή!
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η επικράτηση του ΑΟΝΑ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και σίγουρα μια τονωτική ″ένεση″ για την συνέχεια του πρωταθλήματος!
*φάσεις και γκολ:

  • 1′ (32”) ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο Λεων. Μεγάλος, παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή, κάνει προσποιήσεις, αποφεύγει τους αντιπάλους του και ωραίο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα ανοίγοντας το σκορ! 
  • 6′ έξω από την περιοχή κεραυνός του Ντελέκου, με δυσκολία εξουδετερώνει ο Κουτσιρίμπας…
  • 10′ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, έξοχη προσπάθεια του Παπαδάκη, που ανοίγει δεξιά στον Μεγάλο, ο οποίος κεραυνοβολεί και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, από την απέναντι γωνία της εστίας του Κουτσιρίμπα!
  • 15′ από ασίστ του Ντράγκαν, ο Μεγάλος βρίσκεται σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, με τον Κουτσιρίμπα, ο οποίος διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ…
  • 48′ ο Μπόρας ανατρέπει καθαρά μέσα στην περιοχή τον Παπαδάκη, όμως ο διαιτητής ″κλείνει″ τα μάτια..,
  • 52΄ο Τσανάκας έξω από την περιοχή σουτάρει δυνατά και ευθύβολα, για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από την συμβολή των δοκών…
  • 63′ ο Χατζηστάμου πλαγιοκοπεί θαυμάσια από δεξιά βγάζει σέντρα ακριβείας, ο Παπαδάκης στο ύψος της μικρής περιοχής πλασάρει την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
  • 71′ ασίστ του Μεγάλου, στον Ντελέκο, που βρισκόταν μέσα στην περιοχή, τετ-α-τετ, πλασάρει όμως η  μπάλα χτυπάει σε πόδι αμυντικού και φεύγει κόρνερ…
  • 86′ ΓΚΟΟΟΛ! 3-0, αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά του Ζαχαρόπουλου, μέσα στην περιοχή και από αριστερά, ο Τσούπρος με εκπληκτικό άλμα, πιάνει καρφωτή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 3-0!

Μέτρια η διαιτησία του Βοιωτού Λουκά Αλαφογιάννη, που έκανε πολλά λάθη σε βάρος του ΑΟΝΑ, πολύ καλοί οι βοηθοί του, Χρ. Καλαμπούκος & Χρ. Βασιλείου.

*ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας): Μανωλικίδης, Στασινόπουλος, Στάρις (65’ Γριζανίτης), Τσούπρος, Καραμπάς (λτ 55’ Αντωνάκης), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (78’ Ζαχαρόπουλος), Ντελέκος, Μεγάλος, Ντράγκαν (78’ Κατσαρής), Χατζηστάμου.

*ΘΗΣΕΑΣ Αγριάς (Δημήτρης Κόφας): Κουτσιρίμπας (82′ Κοντοστάθης), Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Μπόρας (75’ Κουτσούκης), Αλμασίδης, Παπαδήμος (60’ Σιώμος), Χατζησταμάτης (82’ Μασούρας), Καρατσώλης (60’ Λίτσος), Κατσιγιάννης, Τσιανάκας.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ