Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο.Ν.Αρτάκης που θα καθίσει στον ερυθροκίτρινο πάγκο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Έρχεται στην πλήρη επιβεβαίωση του Δυνατά & Αθλητικά που σας είχε μεταφέρει ότι ο Δημήτρης Μαγκαφίνης ότι θα είναι ο νέος προπονητής του Α.Ο.Ν.Αρτάκης και αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ομάδας Γιάννη Βαγιάννη , για να κοουτσάρει την ομάδα της Αρτάκης στην επιστροφή της στην Γ΄εθνική.

Για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη δεν χρειάζονται συστάσεις αφού ο Καβαλιώτης κόουτς έχει μία τεράστια και επιτυχημένη προπονητική καρίερα σε Β’ και Γ΄ εθνική με πάνω από 300 αγώνες και έρχεται στην Αρτάκη για να την οδηγήσει στις επιτυχίες αφού οι στόχοι που έχουν τεθεί από τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάννη είναι υψηλοί και πρωταγωνιστικοί. Με τον πρόεδρο και συνολικά την ομάδα να διεκδικήσει τον στόχο της που δεν κατάφερε πριν δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής που είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην Β’ εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο.Ν.Αρτάκης για την πρόσληψη του προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη:

Ο Αθλητκός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Μαγκαφίνη Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης γεννήθηκε στην Καβάλα, σαν προπονητής έκανε ντεμπούτο το 2002 με πάνω από 450 συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες. Ενώ έχει καθίσει στον πάγκο των ομάδων μεταξύ άλλων με τις ομάδες των Νέστος Χρυσούπολης, Λεωνίδιο, Ολυμπιακός Λουτρακίου, ΑΟ Πόρου, Παναργειακός, Διαγόρας, Κόρινθος, Τηλυκράτης, Αστέρας Μαγούλας, Ερμιονίδα, Ζάκυνθος.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα μας την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024.