Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κλάδη ο ΑΟΝΑ προχώρησε σε δύο ακόμα ηχηρές μεταγραφές αποκτώντας τους Βαγγέλη Ντελέκο και Κώστα Καραμπά.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟΝΑ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Ντελέκο Βαγγέλη και Καραμπά Κώστα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Βαγγέλης Ντελέκος

Ο Βαγγέλης Ντελέκος  είναι μεσοεπιθετικός την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Α.Ο. Χαλκις και Α.Ο. Υπάτου και έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες Football League και Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Λαμία , Α.Ο. Χαλκις , Α.Ο. Υπάτου , Ηρακλής Ψαχνών κ.α. )

Κώστας Καραμπάς

Ο Κώστας Καραμπάς αγωνίζεται στις θέσεις της άμυνας  την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα Ολυμπιάδας Οινοφύτων τις προηγούμενες 3 χρονιές ως αρχηγός της ομάδας του Α.Ο. Χαλκις και έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες και Γ’ Εθνικής κατηγορίας ( Α.Ο. Χαλκις, Ολυμπιάδα Οινοφύτων, Α.Ο. Λουκισίων, Αναγέννηση Σχηματαρίου κ.α. )

Tους ευχόμαστε σε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση  στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α