…επέστρεψε στον ΑΟΝΑ, ο Μάνος Μανωλικίδης.

Στην ομάδα του ΑΟ Ν. Αρτάκης, επέστρεψε, ένας παλιός γνώριμος των ΄΄ερυθροκίτρινων΄΄!  Πρόκειται για τον γκολκίπερ Μάνο Μανωλικίδη (έπαιξε στον Εθνικό Πειραιά, την περασμένη περίοδο), ο οποίος είχε αγωνιστεί και πάλι στον ΑΟΝΑ (2019-20).
Αντίθετα αποχώρησε από τον ΑΟΝΑ, ο πορτιέρε Γιάννης Αραμπατζής, που είχε έλθει στην Αρτάκη στο ξεκίνημα της περιόδου.
Χαρακτηριστικό, για την ομάδα του ΑΟΝΑ, ότι 3 ποδοσφαιριστές του από το μέχρι τώρα ρόστερ, έχουν φορέσει την φανέλα

Γιάν. Αραμπατζής

ΑΕΚ, πρόκειται για τον Ευβοιώτη, Κώστα Τσούπρο, τον φορ Δημήτρη Σιαλμά, που ΄΄πέρασε΄΄ απαρατήρητος, χωρίς να προσφέρει κάτι στον ΑΟΝΑ και τον τερματοφύλακα Γιάννη Αραμπατζή, με τους δύο τελευταίους έχουν λύση την συνεργασία τους με τους Αρτακιανούς!

Η Διοίκηση του ΑΟΝΑ ανακοίνωσε σχετικά:

″Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αραμπατζή. Ο Γιάννης αγωνίστηκε με την ομάδα μας στη θέση του τερματοφύλακα την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την συνεργασία μας. Επαγγελματίας με σημαντική προσφορά στην ομάδα μας, του ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία σε αυτόν και την οικογένεια του και καλή επαγγελματική συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μανωλικίδη. Ο Μανώλης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν (2019-2020) με την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική ως τερματοφύλακας. Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Αίας Σαλαμίνας και ο Εθνικός Πειραιά. Του ευχόμαστε υγεία και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας. Καλώς ήρθες Μανώλη″.