ΑΟ Ν. Αρτάκης : Ευχές, ευχαριστίες και γρήγορη επάνοδο για τον Ηλία Λούκα

0
403

Με δελτίο τύπου της η Διοίκηση του ΑΟ Ν. Αρτάκης ευχαριστεί φίλους και συνεργάτες της ομάδας για την βοήθεια στον τραυματισμό του Ηλία Λούκα και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον αθλητή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Δ-09/18

ΘΕΜΑ : Ευχές για γρήγορη ανάρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Ν.Α. Λούκα Ηλία – Ευχαριστίες στους φίλους και συνεργάτες  της ομάδας μας για την άμεση ανταπόκριση σχετικά με τον προγραμματισμό της νοσηλεία του .

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) το Δ.Σ. οι προπονητές , οι συμπαίκτες του και οι φιλαθλοί μας εύχονται περαστικά γρήγορη ανάρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους του ποδοσφαιριστή μας Λούκα Ηλία  μετά το ατυχές συμβάν του τραυματισμού του κατα την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μας με τον Λήλα Βασιλικού , η υγεία του εξελίσσετε ομαλα σε κεντρική κλινική των αθηνών , στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους όσους βοήθησαν για τον προγραμματισμό και την άμεση διακομιδή του και νοσηλεία καθώς επίσης και στην Ιατρική Ομάδα που ολοκλήρωσε και συνεχίζει τις απαραίτητες εξετάσεις .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.