Συνεχίζει εντυπωσιακά ο ΑΟ Ν Αρτάκης την προσπάθεια ενίσχυσης του έμψυχου του δυναμικου εν όψιν του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής η ομάδα του Κώστα Κλάδη απέκτησε τους Νικο Σταυριανό και Χρηστος Ναβροζίδη τερματοφύλακες και οι δύο.

 

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Σταυριανό Νίκο και Ναβροζίδη Χρήστο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο Σταυριανός Νίκος αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Α.Ο. Υπάτου και Α.Ο. Χαλκις έχει αγωνιστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του σε ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες Μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Αστέρα, του Αχαρναικού, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Θρασύβουλου, της Παναχαικής και της Καλλιθέας,  ΑΟ Χαλκίς.

Ο Ναβροζίδης Χρήστος  αγωνίζεται και αυτός στην θέση του Τερματοφύλακα την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με τις ομάδες του Απόλλων Ερέτριας  και ομάδα Ελλας Ποντίων ( Πειραια ) .

Tους ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες , αγωνιστικότητα και προσήλωση  στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί .

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.