*ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Video: Χρήστος Σεφερλής

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο Αρτάκης, η ετήσια ΓΣ του ΑΟ Ν. Αρτάκης, παρουσία πολλών μελών της ομάδας!

Στην ΓΣ έδωσαν το παρόν, επίσημοι προσκεκλημένοι του ΔΣ, ο πρόεδρος Γιάννης Ρέτσας και ο Γ.Γ. της ΕΠΣΕ Γιώργος Πίσχινας, αλλά και το μέλος του ΔΣ Δημήτρης Ιωσήφ.
Την Δημοτική αρχή εκπροσώπησαν η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδήνη και ο αντιδήμαρχος Ν. Αρτάκης Μπάμπης Κώσταρος.

Το προεδρείο την ΓΣ, αποτέλεσαν οι Γιάννης Βαγιάνης, Νίκος Ματζάνας και Παναγιώτης Βουλέρης.

Το προεδρείο της ΓΣ.

Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάνης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

  • Ο πρόεδρος Γιάν. Βαγιάνης

    …όλοι ήθελαν να τελειώσει το πρωτάθλημα κανονικά, καθώς ο ΑΟΝΑ, στους 3 αγώνες που απέμεναν, θα εξασφάλιζε, σίγουρα, την παραμονή του!

  • …η περασμένη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μέσα από τις όποιες αντιξοότητες η μάδα βρήκε τελικά τον δρόμο της…
  • …η παραμονή ήταν μια δικαίωση για όλους, όμως όλοι ήθελαν το κάτι καλύτερο.
  • …ευχαρίστησε τους παίκτες, τους φιλάθλους και όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην πολύ δύσκολη προσπάθεια, σ’ ένα πρωτάθλημα με ιδιαιτερότητες και μεγάλες δυσκολίες!
  • …ανέφερε ότι με περισσότερες πια εμπειρίες, με τους συνεργάτες του και σε συνεργασία με τον προπονητή Μίλτο Γκόφα, προχωράνε αρχικά στις ανανεώσεις συνεργασίας με τους ″δικούς″ τους παίκτες (ανανέωσαν ήδη -8- οι Κώστας Καραμπάς, Βασίλης Μπελίτσος, Χρήστος Ναβροζίδης, Ανδρέας Ντάμπος,  Νίκος Λειβαδίτης, Δημήτρης Χατζηστάμου,  Βαγγέλης Πατερίτσας, Ευθύμης Ζαχαρόπουλος), αλλά και στην απόκτηση παικτών, που θα αποτελέσουν το ρόστερ της φετινής χρονιάς (αποκτήθηκαν ήδη οι Γιάννης Μητρόπουλος & Δημήτρης Στασινόπουλου).
  • …ο φετινός σχεδιασμός προβλέπει για την νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΟΝΑ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!
  • …πολλά στον σχεδιασμό αυτό θα εξαρτηθούν και από την ″σύνθεση″ του ομίλου που θ’ αγωνιστεί η ομάδα των ″ερυθροκίτρινων″…
  • …ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΕΠΣΕ και του Δήμου, για την παρουσία και την βοήθειά τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν αυτή την συμπαράσταση και βοήθεια.
Γιάννης Ρέτσας

Σύντομη αλλά ουσιαστική ήταν η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣΕ, Γιάννη Ρέτσα, ο οποίος τόνισε, πως η Ένωση συμπαραστάθηκε και θα συμπαραστέκεται, με όλες της τις δυνάμεις, στις ομάδες που εκπροσωπούν τον νομό και την ΕΠΣΕ στα Εθνικά πρωταθλήματα, καθώς αυτές είναι ο ″καθρέφτης″ του ποδοσφαίρου μας προς τα έξω.

*Οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων του Δήμου Χαλκιδέων, α-Μπάμπη Κώσταρου και β-Ελένης Αίδήνη:
https://www.youtube.com/watch?v=CE8fZ4oFV0g

Τον λόγο πήραν και τοποθετήθηκαν πάνω στον Διοικητικό απολογισμό, αλλά και στον σχεδιασμό της νέας περιόδου, οι Νίκος Ματζάνας, Παναγιώτης Βουλέρης, Γιάννης Λεσγής, Χάρης Αλεξανδρής, ο κόουτς Μίλτος Γκόφας και ο συνεργάτης του -γυμναστής- Θανάσης Διγγελίδης, και άλλα μέλη της ομάδας.

*για το φωτορεπορτάζ από την ΓΣ του ΑΟ Ν. Αρτάκης,
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

*Θ’ ακολουθήσει αποκλειστική (ηχογραφημένη) Συνέντευξη του πρόεδρου του ΑΟΝΑ, Γιάννη Βαγιάννη!