Με σκληρή ανακοινωση του το Δ.Σ του ΑΟ Ν. Αρτάκης επισημαίνει και διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο «1966 ΑΟΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ». 

Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης
Νέα Αρτάκη : 21/01/2019

ΘΕΜΑ : Ενημέρωση για τον σύλλογο «1966 ΑΟΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ» .

Σε συνέχεια της ενημέρωσης διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα σήμερα μεταξύ «Βετεράνων Αρτάκης και Προοδευτικής» .

Ο Αθλητικός ‘Όμιλος Νέας Αρτάκης ( Α.Ο.Ν.Α. ) θα ήθελε να ενημερώσει ότι ο σύλλογος “1966 ΑΟΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ” όπως αυτό αναγράφεται στο λογότυπο του συλλόγου δεν έχει καμία σχέση με καμία πρωτοβουλία δημιουργία ομάδας παλαίμαχων/βετεράνων υπό τον του Αθλητικού μας Όμιλου ( Α.Ο.Ν.Α. ) .

Η χρησιμοποίηση του εμπορικού ονόματος η φήμη και η ιστορία του Α.Ο.Ν.Α. επιτρέπετε να χρησιμοποιείτε μετά από έγγραφη άδεια του Α.Ο.Ν.Α. και κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις να χρησιμοποιείτε για οποιαδήποτε εμπορική ή φιλανθρωπική εκμετάλλευση .

Δεν έχουμε δεχθεί μέχρι σήμερα επίσημο αίτημα για αναγνώριση του συγκεκριμένου συλλόγου για την συμμετοχή μας ή την ενημέρωσή τους των ελάχιστων προ απαιτούμενων κριτηρίων ( π.χ. Στον σύλλογο/ομάδα να συμμετέχουν/αποτελείτε από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν επίσημα στην ομάδα της ΑΟΝΑ – Νεας Αρτάκης κ.α. ) .

Επίσης ο Α.Ο.Ν.Α. μέσω επισήμων Δελτίων Τύπου και μέσω των επισήμων καναλιών επικοινωνίας ( Facebook – ΑΟΝΑ FC ) της ομάδας μας επικοινωνούμε επίσημα τις αγωνιστικές , εμπορικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες μας.

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Α.