Νικηφόρα ήταν και η 24η αγωνιστική για τον ΑΟΝΑ, ο οποίος επικράτησε με 4-2 απέναντι στην Μακρυκάπα και συνεχίζει την πορεία του προς τον τίτλο!
Πιο αποτελεσματικός, καλύτερος και αποφασιστικός, ο Κυπελλούχος και επίδοξος πρωταθλητής Εύβοιας, ΑΟ Ν. Αρτάκης, παρ’ ότι συνάντησε, σθεναρή αντίσταση από την μαχητική Μακρυκάπα, έφτασε δίκαια και με σχετική άνεση στο 4-2 και στο ζητούμενο που ήταν το 3ποντο της νίκης!

Τα γκολ:

Μόλις στο 8′ έγινε το 1-0 από τον Νικολάου ενώ έξι λεπτά αργότερα -14′- έγινε και το 2-0, αυτή την φορά από τον Τσομπάνη.

Η Μακρυκάπα μείωσε σε 2-1, στο 20′ με την κεφαλιά του Τσουμάνη, αλλά ο Τσομπάνης έκανε το 3-1 στο 55′.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, 60′, ο Σίδερης έκανε το 3-2 με εύστοχο πέναλτι, για να έρθει ο Κωστούλας στο 73′ να κάνει το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Αγρίοδημος, Κολιόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Πουρνής (46′ Τσούτης), Λούκας (66′ Τουρκοχωρίτης), Μπελίτσος, Τσομπάνης (75′ Βαλκάνος), Νικολάου, Κωστούλας (83′ Ζαχαρόπουλος).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Νίκος Κιαπέκος): Τζουβάρας, Λέκκας (76′ Βουρδάνος), Βαξεβάνης (87′ Σ. Στούμπος), Ι. Καρκαλής (60′ Κούκουρας), Τσουμάνης, Μπασινάς, Ν. Γκίκας, Σεχάι, Κουτσαυλής, Σίδερης, Μαντάς.

Διαιτησία: Λάμπρου – Τσιφλάκος – Ιωάννου

*για φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ