Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής για το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές  Χαραλαμπιδη Χάρη , Τσιγκα Κωσταντίνο , Βελλή Δαυίδ  , Στουπα Χρήστο , Μακρη Γιώργο,  Σαχίνη Δημήτρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .

Ο  Χάρης Χαραλαμπιδης  είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των ΑΟ Χαλκις , Καβάλας , Εορδαικου ,  Μουδανών κ.α. , καθώς επίσης αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής των Ξάνθης και Βέροιας

Ο  Τσίγκας Κωνσταντίνος αγωνίζεται στις θέσεις της Άμυνας και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Ερετριας στην Γ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΕ .

Ο  Δαυιδ Βελλής είναι Αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Χανιώτη Χαλκιδικής , ΑΟ Χαλκίς , επίσης αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα .

Ο  Χρήστος Στούπας είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Κ20 Λεβαδειακού , Ηρακλή Ψαχνών .

Ο  Γιώργος Μακρής είναι επιθετικός και στο παρελθόν έχει φορέσει την Κυζίκου και στην ομάδα Νεων ΑΟΝΑ/ΚΥΖΙΚΟΥ  .

Ο  Δημητρης Σαχίνης είναι μεσοαμυντικος  και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της Νεάπολης , Ολυμπιακού Χαλκίδος και Κ20 Λεβαδιακού   .

Tου ευχόμαστε όλους υγεία , δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες στο ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ με  αγωνιστικότητα και προσήλωση  στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί