Νίκος Ματζάνας-Γιάννης Βαγιάνης: το ισχυρό διοικητικό δίδυμο του ΑΟΝΑ!

Παράλληλα με το …θερμόμετρο που ανεβαίνει κατακόρυφα (βλέπε επερχόμενος καύσωνας), ο ΑΟ Ν. Αρτάκης, έδειξε ότι ανεβάζει κατακόρυφα τους στόχους του για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται!
Το ότι ο ΑΟΝΑ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Εύβοιας, στην Γ’ Εθνική, μετά την πλήρη απαξίωση του γείτονά του Ηρακλή Ψ. (μέχρι αύριο 30-Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής και ο Ηρακλής Ψ. θα είναι απών), το ότι λοιπόν ο ΑΟΝΑ θα είναι ″μόνος″ δεν είναι ότι το καλύτερο, για πολλούς και διάφορους λόγους!

Οι ″ερυθροκίτρινοι″ λοιπόν της Αρτάκης, βάζοντας πολύ πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά τον πήχη, είναι αποφασισμένοι, για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, να διεκδικήσουν, κάνοντας το ″μεγάλο άλμα″ και να πετύχουν την πολυπόθητη άνοδο σε μεγαλύτερη και επαγγελματική κατηγορία!
Οι κινήσεις του πρόεδρου Γιάννη Βαγιάνη και των συνεργατών του, το δείχνουν

Νίκος Κουρμπανάς

ξεκάθαρα, ότι στοχεύουν ψηλά! Η πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Νίκου Κουρμπανά, ενός προπονητή με τεράστιες εμπειρίες και επιτυχίες, ενός προπονητή από ″ψηλό ράφι″, είναι ένα δείγμα ότι ο φετινός ΑΟΝΑ, θέλει να κάνει την υπέρβαση!
Παράλληλα με την πρόσληψη του Ν. Κουρμπανά, οι μεταγραφικές κινήσεις του ΑΟΝΑ, είναι στοχευμένες και πολύ σημαντικές… Μέχρι στιγμής 7 παίκτες, πρωτοκλασάτοι έχουν προστεθεί στο δυναμικό του ΑΟΝΑ (Σιαλμάς, Ντελέκος, Σταματάκος, Τσούπρος, Ντουμάνης, Κωνσταντίνου, Εσκουρέντο), ενώ αναμένονται και κάποιες ακόμα μεταγραφικές κινήσεις…

Στο Δημαρχιακό, λοιπόν μέγαρο της Ν. Αρτάκης, όπως συνηθίζεται,  η διοίκηση του ΑΟΝΑ, έκανε την παρουσίαση του νέου τεχνικού Νίκου Κουρμπάνά και των 7 νέων αποκτημάτων, ενά από πλευράς προέδρου Γιάννη Βαγιάνη, έγινε αναλυτική αναφορά στα δύο προηγούμενα χρόνια της ομάδας στην Γ’ Εθνική, αλλά κύρια στους στόχους που βάζουν οι ″ερυθροκίτρινοι″ για την νέα περίοδο!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Πίσχινας, ενώ οι τοπικές αρχές εκπροσωπήθηκαν, από την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη, τον αντιπρόεδρο Νίκο Ρόγκα, τον αντιδήμαρχο Αρτάκης Μπάμπη Κώσταρο και η Περιφέρεια από τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Παιδείας Κώστα Γαλάνη. 

Ο πρόεδρος Γιάννης Βαγιάνης, στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων:
″…Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τη φετινή χρονιά γιατί τα προηγούμενα δύο χρόνια έτσι όπως ήταν η κατάσταση νιώσαμε ότι παίζαμε σε δύο τουρνουά. Ωστόσο καταφέραμε και διακριθήκαμε και εν μέσω κορονοϊού.
Τη φετινή χρονιά θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πιστεύω με την προσπάθεια όλων μας να διακριθούμε και θα πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο.
Δεν έχουμε έπαρση αλλά έχουμε στόχους πρωταγωνιστικούς και αυτό πρέπει να το δείξουμε με τη δουλειά μας.
Είμαστε σε περίοδο μεταγραφών και ανανεώσεων, το Σάββατο θα ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών και τη Δευτέρα έχουμε την πρώτη συγκέντρωση και τον Αγιασμό.
Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Κλείνοντας, η προσπάθειά μας είναι να καταφέρουμε στηρίζοντας και τις ακαδημίες, να δημιουργήσουμε μια ομάδα βιώσιμη χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν″…
(Αναλυτικά η ομιλία του προέδρου-Βαγιάνη και των υπολοίπων του ΔΣ, αλλά και του κόουτς-Κουρμανά, θ’ ακολουθήσουν σε νεότερες αναρτήσεις μας).

Σύντομες τοποθετήσεις και ευχές στην ομάδα, έκαναν:

  • ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας,
  • η πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη,
  • ο αντιπρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Νίκος Ρόγκας,
  • ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού & Παιδείας Κώστας Γαλάνης,
  • και ο αντιδήμαρχος Αρτάκης Μπάμπης Κώσταρος.

*Για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ