Ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου, του ΑΟ Ν. Αρτάκης, αλλά και γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μαρκόπουλος, αποχώρησε από τα Διοικητικά δρώμενα του συλλόγου!

Σίγουρα ξάφνιασε, αλλά ήταν και ΄΄κεραυνός εν αιθρία΄΄, η παραίτηση του Γιώργου Μαρκόπουλου από τον ΑΟΝΑ, που ο ίδιος ανακοίνωσε χθες Τετάρτη… Ο μέχρι χθες Γ.Γ. του ΔΣ και Γεν.Αρχηγός της ομάδας της Αρτάκης, με επιστολή του γνωστοποίησε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην αγαπημένη του ομάδα.

Δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση, ότι η αποχώρηση του Γιώργου Μαρκόπουλου, είναι πλήγμα για τον ΑΟΝΑ και αφήνει ένα μεγάλο κενό.
Η ανακοίνωση παραίτησης του Γ. Μαρκόπουλου

΄΄Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να ενημερώσω για την παραίτηση μου τόσο από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Νέας Αρτάκης, όσο και από τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας,  για προσωπικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου θεωρώ ότι υπηρέτησα τον ιστορικό αυτό σύλλογο με όλες μου τις δυνάμεις.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου  όλους τους ποδοσφαιριστές για όλα όσα πετύχαμε, για τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές που μοιραστήκαμε. Υπήρξαμε συνεπιβάτες σε ένα μαγικό ταξίδι, σε μια έντιμη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και ειλικρίνειας.

Επίσης ευχαριστώ τον φίλαθλο κόσμο της Ν. Αρτάκης  για την υποστήριξη της προσπάθειας μας που οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ και την άνοδο στην Γ΄Εθνική για 1η φορά στην ιστορία του σωματείου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ & ΑΝΟΔΟΣ στην Γ’ Εθνική: …μεγάλες στιγμές του ΑΟΝΑ!

Τέλος ευχαριστώ τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την συνεργασία που είχαμε με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του μεγαλείου του ΑΟΝΑ.  

Με εκτίμηση
Γιώργος Μαρκόπουλος΄΄